Cand aburii de alcool ineaca ratiunea ..ajungi la politie

Politie

La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 01.45, polițiștii municipiului Caransebeș au fost sesizați telefonic de un bărbat cu privire la faptul că fiul său a făcut scandal în locuință și a plecat în stare de ebrietate cu autoturismul. La scurt timp după apel, tânărul a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe Calea Severinului din Caransebeș.

Polițiștii s-au deplasat pe Calea Severinului unde au identificat un autoturism avariat la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani, din Caransebeș, care a declarat verbal că a condus autoturismul pe o distanță foarte scurtă, după ce a consumat băuturi alcoolice și nu își amintește în ce împrejurări a lovit autoturismul.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Ulterior, la sediul poliției municipiului Caransebeș s-a prezentat un bărbat care a declarat că autoturismul său, parcat pe Calea Severinului, a fost avariat.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments