Carnea de miel, vedeta sarbatorilor de Paste

DESPRE

Carnea de miel joaca rolul principal zilele acestea, cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Drob sau friptura la cuptor, retete rapide sau sofisticate – in functie de zona tarii si de imaginatia fiecaruia – alaturi de ouale inrosite, carnea de miel este nelipsita de pe masa de Paste a majoritatii romanilor.

Iata cateva poze care sa va inspire in pregatirea fripturii de miel

Coaste de miel in verdeata la gratar

Coaste de miel in verdeata la gratar

Coaste de miel la gratar

Coaste de miel la gratar

Coaste de miel in crusta cu legume

Coaste de miel in crusta cu legume

Frigarui cu miel si cartofi noi

Frigarui cu miel si cartofi noi

Frigarui de miel

Frigarui de miel

Miel in lipie

Miel in lipie

Muschiulet de miel ca cuptor cu mazare

Muschiulet de miel ca cuptor cu mazare

Piept de miel umplut la cuptor

Piept de miel umplut la cuptor

Pulpa de miel la cuptor pe pat de legume

Pulpa de miel la cuptor pe pat de legume

Comentarii

comentarii