Contact

E-mail:

 • office[at]infocs.ro
 • pova[at]rdslink.ro

Telefon:

 • 0722 82 82 89

41 thoughts on “Contact

 1. REFERITOR LA ARTICOLUL „Un nou accident la Triaj, o veche cauză, sau – aceeaşi cauză „…(Locul e Acelasi…Cauza e ACEEASI…..Doar ca Prostii…. sunt NOI…!!!!!!)

  In tarile CIVILIZATE (DE RETINUT )Exista o Banda auxiliara pe care te poti incadra pentru a vira SPRE STANGA>>>>>>>DAR din cauza unor tampiti de soferi care nu stiu a conduce…..pe drumurile publice ….si a unor si mai tampiti din birourile Primariei se purcede a se restrictiona virajul spre STANGA….:)))))…ASADAR pentru A ALIMENTA LA STATIA OMV ,din directia Centru-Govandari trebuie parcurs un traseu inutil pana la Intim……..hahhahahahah…….Intro metropola PRECUM ESTE RESITA…………BRAVO…………….DECIZIEI…………….

 2. Către ziarul infocaras.ro

  Stimată Redacţie,

  În articolul „O copilă a refuzat să coboare de pe stânci”, (parcă acesta era titlul), care face rezumatul unei acţiuni de salvare montană din data de 15 Martie 2014 localitatea Caraşova jud. Caraş-Severin, mai precis la Peştera de sub Cârşa, sau strecurat nu din vina Dv.două elemente sau informaţii neconforme cu realitatea, şi anume:
  1. Este neadevărat şi nu este conform realităţii: Nu „tatăl a cerut ajutor” a cerut, ci mama a dat telefon la 112.Acest fapt se poate verifica simplu:
  -Apelantul la 112 este mama, Rău Gabriela.Toate apelurile la instituţiile şi organismele abilitate au fost făcute numai de ea.Acest lucru se poate verifica foarte simplu, întrucât prin lege înregistrările apelurilor se păstrează o perioadă de timp.Tot mama este cea care a dat apelurile la toate poliţiile (judeţeană Caraş-Severin etc)În plus martor este o cunoştinţă P.C. comună care a fost de faţă când s-a dat primul apel.
  -Eu nu am nici un singur apel. Acest fapt este iarăşi simplu de verificat.Doar am răspuns mai multor apeluri.
  -O altă modalitate de verificare se poate face prin listingurile companiei de telefonie mobilă (în acest caz Vodafone).
  După cum vedeţi cea care va indus în eroare este cea care a dat mai multe apeluri (mama, Rău Gabriela) în locuri diferite. Se pare că conţinutul apelurilor nu este acelaşi.

  După două încercări de convingere, după ce am văzut că nu pot să o conving pe fetiţă să coborâm , am renunţat de a mai coborâ. Mai ales după ce telefonul a fost deja dat de mamă la 112 şi acţiunea de salvare a început. Era lipsit de sens şi nu mai folosea la nimic ca în acest timp să coborâm.În fond dacă mama aşa a apreciat că aşa este mai sigur bineînţeles că am realizat şi am aşteptat desfăşurarea.
  2.Nu este adevărat şi neconform realităţii că „fetiţa a spus că se aruncă de pe stânci dacă se apropie tatăl”.
  Dimpotrivă, a trebuit să nu mă îndepărtez de fetiţă mai mult de doi metri pentru că nu m-a lăsat deloc să mă îndepărtez.Când i-am cerut să avansez în sus câţiva metri pentru a face lumină cu lanterna, nu a fost de acord, aşa că am rămas lângă ea.
  De fapt am aflat de la doamna de la Salvamont care a stat cu fetiţa la spital că din apelul la 112 s-a înţeles că mama a spus că aşa a fost motivat de către apelant „tentativă de suicid”.
  Fetiţa era de faţă când am explicitat şi întrebat,”cine, adică fetiţa ar fi vrut să se sinucidă !??”.A răspuns afirmativ. La care fetiţa a reacţionat promt:”eu nu am spus aşa ceva”.
  De fapt eu mi-am dat seama că ceva nu este în regulă,atunci când la coborâre i-am spus fetiţei că a cautat-o mama la telefon în urmă cu un minut şi nu-i răspunde. Cu acea ocazie când l-am întrebat,cum de fetiţa este în spate,acel angajat de la SMURD a spus că aşa este procedura.Am rămas foarte surprins.Acum înţeleg de ce, pentru că mama în apelul telefonic a spus neadevărul că fetiţa voia să se arunce dacă mă apropii de ea.
  Concluzie
  I-am explicat fetiţei că pentru 20 de metri de coborâre
  va fi deranjat chiar sâmbăta un număr relativ mare de oameni.
  A spus că nu o interesează.Chiar iniţial când a spus „nu mă interesează, să vină elicopterul” i-am explicat că organismele de salvare au în sarcină şi intervin la cazuri cu adevărat grave.
  În situaţia dată nu afost vorba nici de oameni îngheţaţi răniţi şi nici măcar rătăciţi.Ştiam perfect unde sântem, am şi spus şi la telefon că sântem la 20 de metri de cărare.
  I-am spus fetiţei că de coborât tot cam aşa o să coboare cumva că o ţine cineva de mână, cel mult doi oameni pentru că nu este loc.Degeaba.Din păcate mama nu a insistat să o convingă să mă asculte şi să coborâm.I-am spus fetiţei că cel mai simplu era să dăm telefon unor tineri localnici care ne-au condus pţnă sus şi de la care am luat numărul de telefo.Era simplu erau la doar 5 min distanţă.
  Într-un fel s-a întâmplat cum mă aşteptam.Cu munca de lămurire şi multe răspunsuri la telefoane a trecut timpul şi s-a întunecat complet.
  Nu ştiu în ce măsură această desfăşurare particulară alucrurilor nu a fost dacă nu premeditată, atunci deturnată în mod voit.
  Mama fetiţei m-a ameninţat anterior în mod repetat că o să facă demersuri ca să nu mai văd fetiţa niciodată.A spus explicit că nu este de acord cu sentinţa judecătorească privind custodia comună.De fapt am fost foarte mirat şi i-am spus mamei că nu la Poliţie trebuie să insiste că nu Poliţia este cea mai specializată ci Salvamontul şi alţii.
  Acum înţeleg de ce nu am putut să intervin şi să folosesc telefonul fetiţei,care nu mă lăsa să vorbesc şi tot îl închdea. Probabil ia spus mama să nu mă lase să vorbesc.
  Cu greu am prins o ocazie când am vrut să lămuresc că nu sântem nici în grotă sau peşteră şi nici „deasupra unei prăpăstii de 100 de metri”.Am întrebat fetiţa, la celălalt telefon fiind mama: ce vezi acuma jos, „pământ” pt. ne aflam într-o groapă, „ce vezi sus ?” „cerul”.Deci stăteam într-un loc absolut sigur.
  Cam aceste sânt în mare elementele pe care am vrut să vi le aduc la cunoştinţă.În virtutea dreptului legal la replică vă rog cât se poate de hotărât să mă înţelegeţi să verificaţi cele afirmate de mine şi să faceţi corecţiile ce se impun.
  O scrisoare similară o să fie adresată pentru cunoştinţă
  -Poliţiei Loc. Caraşova
  -Poliţiei Judeţene Caraş-Severin
  -S.M.UR.D.-Caraş-Severin
  -Jandarmeriei jud. Caraş Severin
  -Salvamont Caraş Severin
  -Spitalul Jud. Reşiţa
  Pe această cale mulţumesc din inimă tuturor celor care au intervenit şi ajutat.

  Cu respect, Timişoara 17 martie 2014 ing. Rău Eugen

 3. In urma vizionari reportajului realizat in Moldova Noua de echipa dv
  INFOCS, referitor la praful de steril de la Iazul de decantare a sterilului
  de la fosta societate Moldomin, in suprafata de 180 HA situat in zona
  orasului Moldova Noua, jud.Caras Severin, va aduc la cunostinta solutia
  care poate rezolva situatia creata de poluare cu praful nociv care
  afecteaza imprejurimile orasului Moldova Noua, precum si alte comunitati
  incluzand Dunarea si statul vecin..

 4. In urma vizionari reportajului realizat in Moldova Noua de echipa dv
  INFOCS, referitor la praful de steril de la Iazul de decantare a sterilului
  de la fosta societate Moldomin, in suprafata de 180 HA situat in zona
  orasului Moldova Noua, jud.Caras Severin, va aduc la cunostinta solutia
  care poate rezolva situatia creata de poluare cu praful nociv care
  afecteaza imprejurimile orasului Moldova Noua, precum si alte comunitati
  incluzand Dunarea si statul vecin..

 5. ATENTIE ! BINE DE STIUT !

  Important pt. toti cei ce muncesc OFICIAL în Germania !!!!

  O familie de români ce munceste în germania a ramas fara servici. A cerut ajutor de somaj iar statul german a refuzat.
  Ei bine, au dat statul german în judecata si au cîstigat. Ca atare, fiecare Român ce vine oficial în DE sa lucreze, în caz ca ramîne somer are dreptul la ajutor de somaj HARTZ 4. Asta înseamna, statul îi plateste chiria + încalzirea si fiecare cap de familie ce nu lucreaza primeste lunar 390 – 400 EURO CASH !
  Nu stiu cum e cu alocatia pt. copiii daca si acestia primesc de la FAMILIENCASSE cei 154 EURO alocatie daca parintii ramîn someri.

  Detalii a se citi AICI:

  http://www.augsburger-allgemeine.de/politik/Klage-erfolgreich-Rumaenische-Migranten-haben-Anspruch-auf-Hartz-IV-id27339217.html

  A se folosi google translator ca articolul e pe germana!

  În consecinta, cine lucreaza legal în DE si-si pierde serviciul nu mai trebuie sa-si faca valiza sa se întoarca în tara ci merge la JOBCENTER, completeaza un formular A4 de 4 pagini si problema-i rezolvata. Paralel primeste de la Jobcenter si oferte cu locuri de munca din oficiu.

  Prelucrarea actelor de cerere de somaj dureaza aprox. 3 saptamîni. Daca depunatorul de cere poate demonstra printr-un extras de cont bancar ca nu mai are bani din ce sa traiasca, primeste cash pe loc 400 EURO ca sa nu ajunga pe drumuri pîna se prelucreaza actele.

  ar fi frumos daca infocs.ro ar face un reportaj concret pe tema asta pt. a informa românii din zona, în cazul în care nu s-a mediatizat înca aceasta veste în România.

 6. Daca este sa ne luam dupa Ordinul 568 / 2010 taxa de tranzit era de 1250 euro / cursa iar de la 14.09.2013 va fi de 1000 euro / cursa , deci scade cu 250 euro.

 7. Buna va scriu acest email pentru a va ruga sa faceti o ancheta ,privind drumul de centura .Aseara cand am venit din oras in jurul orei 0si 30 min in zona halei de zgura , pe valea tarovei se lucra sus cu ceva excavatoare nu stiu exact si cadea plin de bolovani pe drumul de centura , noroc ca am fost atent si nu mia cazut pe masina , va rog sa faceti ceva daca puteti. .Va multumesc Sebastian

 8. Vali Popovici, te stiu om informat si veritabil justitiar! Chiar nu scrii nimic despre faptul ca profesoara MIRELA MILOTIN de la Oravita impreuna cu FLORIN FARCASESCU de la Resita au fost trimisi in judecata acum cateva zile pentru fapte de coruptie la bacalaureat? Sau la noi in zona, coruptia nu se dezbate in presa? Nume importante din oras se straduie sa o scoata din baltoaca pe dascalita corupta, fapt pentru care vineri la Oravita, persoane publice au pus tara la cale pentru ca…in urma cu cativa ani, dascalita se preta si la alte servicii…lumesti si ele. Ghici despre cine-i vorba? Faci o reteta buna si iti spun!

  Cu tot dragul, publicam tot in masura in care avem aceste informatii. S-a facut, se face reteta, da-mi informatia.

 9. buna!as vrea sa stiu daca se poate sa imi platesc un loc de parcare in fata casei unde locuiesc?eu stau la Doman si vecinii imi cauzeaza probleme cum ca”e loc public” desi e in fata casei mele.vreau sa am doar eu drept si nu stiu cum sa procedez.multumesc

  1. Da, se poate in conditia in care nu incalcati nici o restrictie sau o lege de circulatie. Mergeti la primarie si solicitati acest lucru. In plus, fiind in fata casei dv- propretate personala cred- se prea poate sa beneficiati gratuit de acest loc de parcare daca nu sunt si alti locatari in imobil, adica sa nu fie curte comuna sau casa cu etaj si mai multe familii.

    1. D-na Diana, va reamintesc ca cititi InfoCs si pentru noi, cel mai mult conteaza ca dv. cititorii- sa fiti multumiti din toate punctele de vedere. O zi buna va dorim.

  1. Din pacate, fabrica din Bocsa este intr-un proces avacnsat de yaiare si distrugere a tot ce a mai ramas. incercati la primaria Bocsa pt mai multe informatii.

 10. Buna ziua,

  In colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean si Partida Romilor Pro Europa am luat parte la Campania desfasurata la nivel national ” Noi iti dam Recomandarea ” prin care am impartit recomandari pentru copii de etnie roma, ca acestia sa poata ocupa locurile speciale dispuse pentru ei de catre Inspectoratul Scolar.

  Daca se poate si am apelat bine, as fi interesat ca activitatea noastra sa fie publicata in presa online.

  Mai jos am redacatat un articol despre ce inseamna aceasta campanie si despre activitatea pe care noi am desfasurat-o in Caras-Severin.

  Campania educationala „Noi iti dam recomandarea” derulata de Partida Romilor „Pro-Europa” la nivel national, se desfasoara in parteneriat cu Inspectoratele Scolare din tara.
  Obiectivul campaniei il reprezinta facilitarea continuarii studiilor liceale si universitare, elevilor apartinand minoritatii rome, care pot merge pe locurile speciale alocate lor de Guvernul Romaniei in licee si facultati, numai in baza unei recomandari care atesta ca apartin minoritatii rome.
  Aceasta recomandarea se elibereaza gratuit, in baza documentelor de identitate ale elevului si ale unuia dintre parinti.
  Dupa obtinerea recomandarii, elevul o va depune la secretariatul scolii pentru intocmirea dosarului de inscriere.
  La nivelul judetului Caras-Severin campania educationala s-a desfasurat din data de 2 Iunie 2013, printr-o echipa alcatuita din Arman Daniel, Caldaras Mihai, Dumitru Alin si Bosnea Marius, in colaborare cu presedintele Partidei Romilor Bosnea Vasile. Echipa a strabatut judetul Caras-Severin in cautarea copiilor de etnie roma dornici de a-si continua studiile, impartind recomandari unde acestea au fost dorite.

 11. Ce se întîmpla cu fîntîna cinetica din Resita?
  Pe WEBCAM-urile primariei se vede ca aceasta este partial demontata!
  Se repara / revizie sau ajunge si aceasta la FIER VECHI (proaspat furat) asa ca firul de contact al tramvaiului resitean?

 12. buna ziua ! as dori sa se faca un reportaj cu drumul berzovia -fizes care sfideaza si” inteligenat japoneza ” 6 km parcursi intr-o ora ,deci e ceva de nedescris si cum sau luat bani care trebuiau bagati in amenajarea drumului „sunt sume colosale ” .

  va multumesc !!!!
  PS DORESC UN RSPUNS LA MESAJ!

 13. Buna ziua,
  Aceasta reteta imi apartine, v-ati insusit-o fara aprobarea mea.Nu imi aduc aminte sa va fi dat acceptul sa o publicati in site-ul dvs. https://www.infocs.ro/propunere-de-ceva-dulce-si-gustos-amandine-cu-fondant-si-crema-de-ciocolata/#top
  Cel mai corect ar fi sa o scoateti de pe site, daca nu, am sa fac demersurile de rigoare .
  Reteta originala se afla in site-ul meu aici http://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/prajituri-si-torturi/amandine-cu-fondant-si-crema-de-ciocolata.html

  1. Nici macar nu este nevoie de acordul dv fiindca a fost preluata de pe un spatiu public, mai exact, de pe ele.ro -sursa mentionata de altfel. Asa ca , face-ti ce doriti, noi suntem ok. In plus, de ce le mai publicati daca le-ati facut doar pt dv.? In plus, nici macar nu v-ati prezentat sa stim si noi cu cine vb.

   1. editor, xxxxxxxxxx
    doamna ți’a scris xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    raspuns:
    pastrati un limbaj civilizat, nu-i catalogati pe altii cum probabil sunteti dv.

 14. Buna ziua,

  Joi, 24 ianuarie, in RockCafe, “Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad”, primul disc al formatiei Robin and the Backstabbers, ajunge in Resita.

  “Bacovia Overdrive” s-a lasat cu greu imblanzit, a traversat camere friguroase, rasarituri incerte si nopti voluptoase, imbracand diverse costume pana la forma lui actuala.
  Noi credem ca va deschide un nou univers si ca promite petreceri memorabile in Vladivostok si Arhangel’sk.
  Voi aveti posibilitatea sa va convingeti pe 24 ianuarie, in RockCafe, incepand cu ora 21:00

  Biletele se achizitioneaza in seara evenimentului, direct din club, incepand cu ora 20:00.

  Pret bilet: 15 lei

  Albumul se va putea cumpara la un pret special doar in seara lansarii: 25 lei

  http://www.facebook.com/events/512550375433549/

  O zi faina!

 15. Cum este posibil ca judecatorul Poputi Lucian Mihai de la Judecatoria Oravita,exclus din magistratura in 14 noiembrie 2012,de catre CSM,sa mai intre in sala de judecata,sa judece in continuare? Penibil.

 16. Buna ziua ,

  Am vazut articolele in legatura cu Primaria din Brebu Nou si as putea sa va mai dau si eu un subiect :

  La alegerile din 11.06.2012 am fost membru in Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 18 , Brebu Nou si nici macar astazi dupa aproape 2 luni de la data alegerilor nu am incasat sumele care ni se cuveneau conform legii electorale , deoarece primaria nu a intocmit documentele necesare pentru obtinerea banilor de la Prefectura . Primarul cand il intrebam daca primim banii ne tot spune ca primaria are datorii cu toate ca sumele pentru alegeri nu au nici o legatura cu bugetul primariei deoarece sunt bani alocati de Guvernul Romaniei special pentru alegeri. Daca asteptam pana plateste primaria toate datoriile pe care le are o sa primim banii in mandatul viitorului primar.

  Va multumesc ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.