Cozi imense la ANAF! Inspiraţi de Vosganian, românii stau la cozi ca să-şi declare ouăle

Zâmbiți azi!

Rușinați de apostrofările lui Varujan Vosganian, tot mai mulți români au luat calea ANAF pentru a-și declara ouăle.

Problema efectelor economiei naturale asupra macroeconomiei devine dramatică, dacă luăm în calcul alte forme, mult mai grave, prin care românii văduvesc nesătulul bugetul de stat. De exemplu, un singur porc mediu, crescut în gospodăria proprie și tăiat creștinește, de Crăciun, echivalează cu 1000 de ouă de-ale lui Vosganian.

Nu mai vorbim de consistenta plusvaloare netaxată de stat, rezultată din cârnați, caltaboși (sic), jumări, șunci împănate, piftii, ciorbe, tobe. Doar simpla enumerare a acestor preparate evazioniste provoacă apă în gură inspectorilor de la ANAF, nerăbdători să treacă la confiscarea acestor produse rezultate din evaziune… Am uitat kilometrii pătrați de șorici provenit din aceste activități nedeclarate, produs foarte prețios, care costă peste 40 de lei kg, la piață.

Chiar dacă are șoriciul gros, Varujan Vosganian are dreptate. Mâncăm din banii Statului! Din banii lui…

Ei bine, pentru aceşti adevăraţi devalizatori ai economiei, ANAF a înfiinţat o direcţie specilă, dotată cu găini de ultimă generaţie. Astfel, toţi cei care vor fi găsiţi vinovaţi de autoconsum deşănţat, vor fi amendaţi şi li se va confisca produsul finit din farfurie.

Sursa: Bitpress.ro

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

1 thought on “Cozi imense la ANAF! Inspiraţi de Vosganian, românii stau la cozi ca să-şi declare ouăle

  1. O treaba nu mi-e clara. Nu numai gainile au oua ci si barbatii fiecare cîte doua. Trebuie si astea declarate si impozate? 🙂

Comments are closed.