,,Emil şi detectivii” este un spectacol plin de energie şi dinamism VIDEO

Cultural

O bijuterie, astfel poate fi caracterizat spectacolul muzical-coregrafic ,,Emil şi detectivii” a cărui premieră a avut loc duminică, la Teatrul de Vest din Reşiţa. Micii şi marii actori care au evoluat în piesa de teatru, au primit aplauze la scenă deschisă după fiecare scenă a spectacolului.
,,Emil şi detectivii” este un spectacol plin de energie şi dinamism cu o muzică care rămâne cu tine şi după ce se termină spectacolul. Regizoarea Baczó Tünde reuşeşte să pună în scenă nu doar o piesă de teatru frumoasă, ci una memorabilă, în care fiecare personaj are micul său moment de glorie. Pentru  spectacolul de la Reşiţa, regizoarea a optat pentru o viziune a filmelor mute de la începutul secolului trecut, iar atmosfera anilor 20, este păstrată până în cele mai mici detalii.

,,Emil şi detectivii” este o poveste aparent simplă, despre un băieţel dintr-un oraş de provincie plecat singur cu trenul la Berlin, călătorie care se transformă însă într-o aventură palpitantă, cu un hoţ şi nişte urmăritori mai puţin obişnuiţi. Erich Kästner spune o poveste impresionantă despre prietenie şi despre victoria inocenţei. Atât actorii consacraţi ai Teatrului de Vest, cât şi colegii lor mai tineri, s-au simţit extraordinar atât la premieră cât şi în timpul repetiţiilor.

,,Emil şi detectivii” este o poveste de Erich Kästner, regia şi scenografia este semnată de Baczó Tünde, muzica de Cári Tibor, iar din distribuţie fac parte: Darius Balint, Filip Ichim, Paul Niţulescu, Tudor Tănasa, Alesia Caimac, Flavian Ţănasa, Teodora Firu, Florin Ibraşi, Marius Tudor, Camelia Ghinea, Roxana Olşanschi şi Ana-Maria Cizler.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.