O alta idee – Salata festiva usoara pentru masa de Revelion

Ingrediente:
– 400 grame piept de pui
– 200 grame branza cat mai uscata
– 1 conserva de porumb
– 5-6 linguri de maioneza
– 5-6 oua
– 2 morcovi nu foarte mari
– 2 bucati de kiwi

Se fierbe pieptul de pui impreuna cu morcovii.
Se fierb ouale tare.

Se da pe razatoarea mica branza.
Se dau pe razatoare (mica sau mare, cum preferati) morcovii.

Se dau pe razatoarea mare ouale.
Se taie pieptul de pui cubulete.

Salata se asambleaza astfel:
Pe un platou se pune in centru un inel sau un pahar.

Stratul de la baza este compus din oua, peste care urmeaza un strat subtire de maioneza.
Urmeaza pieptul de pui stropit si el cu maioneza.

Apoi morcovii, urmati de stratul de branza, peste care se pune un strat ceva mai gros de maioneza turnata cu o punga speciala.

Se orneaza cu boabe de porumb si felii de kiwi.

Se da la rece si in momentul servirii se scoate paharul. In mijloc ornati conform imaginatiei; o idee ar putea fi rondelele de ananas care are si proprietatea de a ajuta digestia.

Vrei si alte idei ? Intra AICI: http://www.curademiere.ro/salata-festiva-pentru-masa-de-revelion/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+CuraDeMiere+%28Cura+de+Miere+-+Revista+online+de+bun+gust%29

Comentarii

comentarii