O reteta delicioasa – Cordon-bleu cu spanac si cascaval

Ingrediente:

800 g piept de pui (file sau intreg)
500 g spanac
100 g cascaval
2 catei usturoi
1 ou
8 linguri pesmet
2 linguri ulei
sare
piper.
Preparare:

etapa 1
Se spala bine pieptul de pui si se taie file medii (daca pieptul este intreg si nu file) si se condimenteaza.Se curata spanacul,se spala,se opareste in apa clocotita cu sare dupa care se scurge si se stoarce bine.

etapa 2
Se toaca usturoiul iar cascavalul se taie cubulete mici.Se amesteca usturoiul cu cascavalul taiat, cu spanacul si se condimenteaza cu sare si piper.Se umplu file-urile cu mix-ul obtinut, dupa care se ruleaza si se prind cu scobitori.

etapa 3
Cordon-bleu-urile care se obtin se pun in oul batut si apoi in pesmet dupa care se prajesc pana se rumenesc bine.

sursa: mioaragateste.eu

Comentarii

comentarii