Prognoza meteo de miercuri până duminică

Utilitare

Prognoza meteo anunță schimbări importante. Iată cum va fi vremea de miercuri până duminică.

 

De miercuri, vremea va intra într-un proces de încălzire ușoară, iar în sud și est temperaturile vor reveni la valori apropiate de normalul climatologic al perioadei. În schimb, în centru și în nord valorile termice se vor menține ușor sub media climatologica a perioadei, că urmare a nebulozității ceva mai ridicate așteptată în aceste regiuni.

 Cum va fi vremea miercuri, 11 iulie 2018

Potrivit vremea.ro, Miercuri vremea se va ameliora că aspect în toată țara, deși în zonele intracarpatice se vor menține condițiile pentru producerea unor averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va suflă slab în toată țara. Temperaturile maxime vor crește ușor față de ziua precedentă îndeosebi în centrul țării și vor fi încadrate în general între 23 și 28 de grade în Transilvania și Maramureș și 26-31 de grade în restul țării, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei.

Prognoza meteo pentru joi, 12 iulie 2018

Potrivit vremea.ro, Joi un front atmosferic slab va aduce averse de ploaie însoțite de descărcări electrice pe spații relativ extinse în jumătatea nordică a țării, însă cantitățile de apa estimate a se acumula nu vor fi foarte importante. Spre seară, unele averse slabe de ploaie se vor semnala cu totul izolat și în sud-est. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în nord-vestul extrem și în Deltă Dunării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 24-29 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în Obcinele Bucovinei și în zonă litorala.

Vremea de vineri, 13 iulie 2018

Potrivit vremea.ro, Vineri în centrul și în estul țării vor fi unele înnorări temporare (mai ales în cursul după-amiezii), iar local vor cădea averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice. Vântul va suflă moderat la munte și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 22 și 27 de grade în Transilvania și Maramureș, 24-29 de grade în Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate pe litoral și în estul Deltei Dunării) și 25-30 de grade în Moldova.

 Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică 14 – 15 iulie 2018

Potrivit vremea.ro, în weekend sudul și sud-vestul țării se vor menține sub un cer variabil spre mai mult senin, în timp ce în restul regiunilor în special după-amiază local vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apa estimate a se acumula vor fi în general nesemnificative, doar cu totul izolat urmând să se înregistreze cantități de până la 15-20 de mm. Din punct de vedere termic Transilvania, Maramureșul și nordul Moldovei vor avea parte de o vreme ușor mai rece în comparație cu normalul climatologic al mijlocului lunii iulie (cu temperaturi maxime de până la 20-25 de grade Celsius), în timp ce restul regiunilor se vor bucură de o vreme normală termic, maximele în cursul după-amiezelor urmând să ajungă până la 27-32 de grade, din nou cele mai ridicate valori fiind așteptate a se înregistra în sudul Olteniei.

Citește și prognoza meteo ANM pentru București și la munte, de miercuri, 11 iulie

Comments

comments

Powered by Facebook Comments