SANCȚIUNI ȘI DOSARE PENALE PENTRU INFRACȚIUNI SILVICE

Actualitate Politie

Poliţiştii cărășeni acționează permanent în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 17.20, pe strada Ardealului din Caransebeș, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală au identificat un bărbat de 31 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1,5 mc material lemnos de foc, specie carpen, fără a deține aviz de însoțire.

Bărbatul a fost sancționat contravențional iar lemnul de foc a fost confiscat.

La data de 5 ianuarie a.c., în urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că materialul lemnos transportat de bărbat a fost tăiat ilegal de doi tineri în vârstă de 17, respectiv 20 de ani, din pădurea comunală Obreja, motiv pentru care, pe numele acestora, a fost întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală și furt de arbori.

La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 16.20, pe raza localității Voislova, polițiștii Secției 10 de Poliție Rurală Oțelu Roșu au oprit pentru control un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, din Rusca Montană, care transporta 1 mc lemn de foc, esență fag, fără a deține documentele prevăzute de lege.

Materialul lemnos a fost confiscat iar tânăra a fost sancționată contravențional.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments