Sportul – bucurie și necesitate – Cupa Interact

Sport

Pornind de la sloganul: “Sportul dă zile vieții și viață zilelor”, clubul Interact Reșița a inițiat un proiect menit să stimuleze implicarea tinerilor în activități sportive.
Cupa Interact este unul dintre cele mai așteptate turnee de fotbal din orașul nostru. Această competiție desfășurată într-un sistem de 5+1 este adresată iubitorilor de fotbal cu vârstele cuprinse între 14 și 21 de ani. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, respectiv 21-22 aprilie 2017, la Sala Polivalentă din Reșița, programul începând cu ora 10:00 în ambele zile. Data limită de înscriere în competiție este 14.04.2017. Doritorii pot contacta orice membru Interact Reșița.

Obiectivul principal este acela de a promova sportul și de a atrage cât mai mulți tineri, atât la eveniment, cât și la ONG-ul nostru.

„Din experiența mea de la prima ediție, pot spune că acest proiect a devenit foarte popular, nu doar la nivel local, dar și la nivel districtual, celelalte cluburi Interact din țară preluând acest tip de activitate. Tocmai de aceea am hotărât ca la cea de-a doua ediție numărul de echipe participante să se dubleze. Vă așteptăm cu drag Să faceți parte din proiectul nostru, atât ca participanți, cât și ca spectatori!”, a declarat Ariana Guțu, președinte Interact 2015-2016.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments