Târgul Agricol de la Bozovici a ajuns la cea de a V a editie VIDEO

Actualitate

O nouă ediție a Târgului Agricol de la Bozovici organizat de Primăria Bozovici cu sprijinul Camerei Agricole Caraș-Severin, s-a desfășurat duminică, 15 aprilie 2018, începând cu ora 9, în spațiul amenajat în incinta stadionului. Au fost expuse animale, produse și utilaje agricole, iar cei mai buni crescători de animale au fost premiați de către Primărie. De asemenea, au fost prezentate oferte și soluții pentru cei care vor să aplice pentru accesarea unui proiect în acest domeniu.

A cincea ediție a Târgului Agricol din Bozovici a venit  cu un concept inedit, în ton cu modernismul. Pornind de la un târg clasic dedicat animalelor și utilajelor agricole, Târgul Agricol de pe Valea Almăjului a evoluat datorită clienților săi, care au manifestat un interes tot mai mare către partea estetică și anume, grădinăritul. Almăjenii s-au arătat foarte interesați de semințele de primăvară pentru grădinărit.

La târg au participat mai mulți expozanți: unii agenții economici, alții persoanele fizice care au venit cu păsări și animale domestice din Valea Almăjului și nu numai. Au fost prezentate produsele tradiționale din Banatul de Munte, precum brânză de oaie, casul afumat, rachia din prune, dar și palinca sau produse apicole în diferite amestecuri.

Produsele au mulțumit pe toată lumea prezentă, iar preţurile au fost pentru toate buzunarele. Almăjenii au făcut coadă la cele două standuri la care se vindeau mici și alte preparate la grătar, cum numai în zona poți servi. A cincea ediție a târgului agricol a fost o reușită, dovada numărul mare de almăjenii care au fost prezenți.

A consemnat Adi Neagu

Comments

comments

Powered by Facebook Comments