UPDATE VIDEO Un tanar de 16 ani din masina care a provocat accidentul de la Bocșa a murit azi

Actualitate

UPDATE Tânărul de 16 ani ce se afla în mașina care a provocat accidentul și care a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judetean Timișoara, a murit în această dupămasă. N.L.E. de 16 ani din Bocșa, se afla în mașina condusă de prietenul său de 17 ani H.M. alături de alți 3 prieteni. Mașina în care se aflau cei 5 tineri, a izbit frontal o autoutilitară cu pâine în Bocșa Vasiova în curba de dinaintea intersecției cu Dognecea. Șoferul autoutilitarei care era în vârstă de 52 de ani, B.L.O. a murit pe loc.

În data de 4 august 2017, ora 6.19, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Bocșa, pe str. Tudor Vladimirescu.

În eveniment au fost implicate două autovehicule, un autoturism condus de H.M. de 17 ani și o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale din Reșița, condusă de B.L.O., 52 de ani. În urma evenimentului rutier și-a pierdut viața conducătorul autoutilitarei și a rezultat vătămarea corporală a celor 5 persoane din autoturism.
Din primele cercetări rezultă că, pe fondul vitezei excesive, șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, într-o curbă, pe direcția de mers Timișoara-Reșița, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoutilitară condusă regulamentar de B.L.O..

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

– în urma evenimentului rutier a rezultat decesul numitului B.L.O., 52 de ani, din Reșița (conducătorul autoutilitarei), rănirea gravă a numiților H.M., 17 ani, domiciliat în Ulm, Germania (conducătorul auto al autoturismului, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, transferat la Spitalul Județean Timiș din Timișoara) și N.L.E., 16 ani, din Bocșa, și rănirea ușoară a numiților V.F.D., 19 ani, din Bocșa, U.F., 16 ani, domiciliat în Suedia, și C.S.E., 17 ani, din Bocșa (toți patru pasageri în autoturism);

– conducătorului autoturismului, H.M., i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

IPJ Caras Severin

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 thoughts on “UPDATE VIDEO Un tanar de 16 ani din masina care a provocat accidentul de la Bocșa a murit azi

  1. O mare suferința si durere in sânul fiecăreia dintre familii, cele mai sincere condoleanțe, ce fatalitate! La 50 de ani ai trăit, ai gustat din viata, probabil nu i-a ajuns inca clipa, o adevarata nenorocire într-adevăr….dar băiatul de 16? A murit in floarea vietii….inca un copil, ce dureros… hazardul destinului ….

  2. Lăsati țigani in pace cei care nu ai stiu asa bine sunt țigani care stiu sa respecte lumea lăsați țigani in pace 

Comments are closed.