VIDEO Accident incredibil! I-a sarit motorul de sub capota in urma impactului

Actualitate

Marţi după amiază, în a treia zi de Paşti, pe DN57B a avut loc un grav accident de circulație. Accidentul s-a produs în Valea Almăjului, între Bozovici și Prilipăț. O mașină cu numere de Bulgaria condusă de un bărbat de 37 de ani, pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, a intrat într-o depășire. Datorită vitezei excesive, acesta nu a mai putut controla maşina şi pentru a evita impactul cu un alt autoturism ce venea de pe sensul opus, a tras de volan si a ieşit în decor, nu înainte de ,,a şterge” uşor maşina cealaltă. Şoferul maşinii ce venea din sens opus, a frânat totusi la timp evitând astfel în ultimul moment impactul frontal.

Șoferul mașinii aflată în depășire, un BMW cu numere de Bulgaria, a tras de volan și a ajuns cu mașina pe câmp unde s-a izbit de o movilă de pamant și apoi s-a rostogolit de nenumărate ori. Autoturismul a ajuns o epavă iar motorul mașinii a sărit câțiva metrii buni de caroserie. Conform unui martorilor, care ne-au oferit informații și fotografii, șoferul BMW-ului este din Breazova și a consumat alcool înainte de a urca la volan. Se pare că acesta avea și permisul auto suspendat.

Din păcate acum este în stare gravă, în urma acestui accident produs într-o zi de sărbătoare. La ora 23, ştirile erau confuze, unele surse confirmau moartea şoferului, altele spun că este în comă la reanimare. Un răspuns clar îl va da IPJ în cursul zilei de azi.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments