VIDEO Concurs între centrele de plasament din Caras Severin

199 Viewed Comentariile sunt închise pentru VIDEO Concurs între centrele de plasament din Caras Severin

În Săptămâna Mare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin a lansat o provocare în rândul centrelor de copii și persoane cu dizabilități din subordine: realizarea de aranjamente și decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale. Și pentru ca provocarea să fie luată în serios, a fost pus la bătaie și un premiu: o excursie în Clisura Dunării pentru câștigători, care astfel vor avea ocazia să facă și o plimbare cu vaporul.

La concurs s-au înscris copiii de la Centrele Raisa și Speranța din Reșița, Casa Noastră de la Zăgujeni , dar și beneficiarii centrelor pentru persoane cu nevoi speciale: ”Sfânta Maria” Reșița, ”Bunavestire” Caransebeș și ”Elena Ardelean” și ”Nera” din Oravița. Competitorii au vopsit ouă, au colorat, au decupat și au realizat aranjamente florale, pe care le-au expus în așteptarea Iepurașului.

”Miercuri, 12 aprilie si joi, 13 aprilie, o comisie formată din 3 persoane a evaluat fiecare centru, după care a stabilit câștigătorii: copiii de la ”Casa Noastră” Zăgujeni dar și cei cu nevoi speciale de la Centrul ”Bunavestire” din Caransebeș. Cu toții vor pleca după Paște într-o excursie în Clisura Dunării. Au fost activități distractive, iar copiii ne-au întrecut așteptările. Cei de la Centrul ”Speranța” au pregătit și un mic program artistic pentru această ocazie. Au cântat, au dansat și au spus poezii”, a declarat Ana Vasile, directorul DGASPC Caraș-Severin.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Don't miss the stories follow Info-CS and let's be smart!
Related posts
Comments are closed