VIDEO Flavius Nedelcea a fost ales în funcția de vicepreședinte al CJ

Administratie

Consiliul Judeţean Caraş-Severin are echipă completă de conducere, după alegerea, prin vot secret, a consilierului judeţean social-democrat Flavius Nedelcea în funcția de vicepreședinte care era neocupată după alegerile din iunie 2016.

După zece luni de la alegerile locale, consilierii județeni şi-au ales cel de-al doile vicepreşedinte, cu 18 voturi pentru Flavius Nedelcea, din partea PSD. ”Am repus pe ordinea de zi alegerea vicepreşedintelui CJ. Ştiţi că de o perioadă destul de lungă de timp, CJ a funcţionat cu un singur vicepreşedinte, iar în şedinţa trecută, niciun candidat nu a întrunit numărul necesar de voturi. Candidatul propus de către coaliţia majoritară din Consiliul judeţean, domnul Flavius Nedelcea, a obţinut de această dată numărul necesar de voturi – 18 – pentru a fi ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

Noul vicepreședinte a afirmat imediat după alegerea în funcție că va face echipă cu președintele Coniliului Județean. ”Mă simt foarte onorat de această funcţie şi aş dori să asigur toţi cetăţenii județului Caraș-Severin că sunt un om de onoare și voi fi alături de președintele Silviu Hurduzeu pentru a ne onora toate promisiunile sau cât mai multe dintre cele făcute cu ocazia campaniei electorale și aș vrea să mulțumesc tuturor colegilor care m-au susținut și în mod deosebit parlamentarilor social-democrați care s-au aflat astăzi la ședință. Sper să fac lucruri frumoase alături de preşedintele CJ Caraş-Severin”, a afirmat noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Flavius Constantin Nedelcea.

Flavius Nedelcea este membru PSD din anul 2002 și este la cel de-al doilea mandat de consilier județean.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments