VIDEO Grevă de avertisment din partea consilierilor județeni cărăşeni ai PNL

274 Viewed Comentariile sunt închise pentru VIDEO Grevă de avertisment din partea consilierilor județeni cărăşeni ai PNL

Grevă de avertisment din partea consilierilor județeni cărăşeni ai Partidului Național Liberal. Replica președintelui forului deliberativ, Silviu Hurduire, a venit imediat „numai să nu faceți şi greva foamei”.

Ședința Consiliului Judeţean Caraș-Severin a început, şi de această dată, cu o dispută între putere şi opoziție. În deschidere consilierul PNL, Ioan Cojocariu, a dorit să îşi exprime nemulțumirile legate de de faptul că propunerile liberalilor nu sunt luate în seamă de conducerea Palatului Administrativ. Mai întâi președintele Consiliului județean, Silviu Hurduzeu, i-a cerut să ridice aceste probleme la diverse, cum nu s-a ajuns la nicio înțelegere, Hurduzeu, a cerut să i se taie microfonul lui Ioan Cojocaru, iar în replică acesta a declarat că liberalii vor intra într-o grevă de avertisment fiind prezenţi la şedinţă, vor lua parte la dezbateri dar nu vor participa la vot.

Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Judeţean Caraș-Severin a catalogat acțiunea aleșilor liberali ca fiind una politică.

Ca urmare a deciziei liberalilor, trei proiecte de hotărâre nu au fost aprobate. Ioan Cojocariu a declarat că aleşii liberali sunt dispuşi să vină într-o şedinţă extraordinară pentru a aproba proiectele respective.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Don't miss the stories follow Info-CS and let's be smart!
Related posts
Comments are closed