VIDEO Ioan Borduz, a fost condamnat definitiv, dar rămâne primar

Curtea de Apel Timişoara a respins apelul declarat de Ioan Borduz împotriva sentinţei de condamnare a Tribunalului Caraş-Severin. În aceste condiții, Ioan Borduz, rămâne cu vechea sentință dată: ,,condamnarea la trei ani de închisoare, cu suspendare, sub supraveghere pe durata termenului de încercare de 6 ani şi plata unei amenzi penale de 20.000 de lei”.

[youtube id=” kPUdI4RzBwo”]

În aceste condiții și cu o asemenea sentință, Ioan Borduz care este primarul comunei Fârliug, îşi poate duce mandatul mai departe până la încheierea acestuia. Neinterzicândui-se activitatea publică, Ioan Borduz își poate depune candidatura pentru un nou mandat în admnistrația publică la alegerile de anul viitor.

Citeste și https://www.infocs.ro/video-fortat-de-imprejurari-primarul-din-farliug-ioan-borduz-si-a-recunoscut-vinovatia-in-afacerea-deturnarii-de-fonduri/

Edilul a câștigat un proiect transfrontalier cu Serbia și din fonduri europene, în satul Dezești aparținător de comuna Fârliug, a fost construit un centru turistic și de afaceri precum și o piaţă în spetele acestuia. Piața – care i-a adus condamnarea lui Borduz, a fost construită din fonduri alocate prin proiect centrului de informare, mai exact, cu bani economisiți în timpul lucrărilor de construcție. Acest lucru a constituit o încălcare a legii iar acum, Ioan Borduz, va trebui să returneze toţi banii. În timpul procesului, Borduz şi-a recunoscut greşeala, afirmând că nu a ştiut că nu poate cheltui banii economisiţi pentru ridicarea unei pieţe în satul Dezești, fiind primul proiect de acest gen derulat în comună”.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments