VIDEO O bătrână a murit duminică în casa în urma unui incendiu

Actualitate

În urma unui apel la 112, un echipaj al Detașamentului Reşita s-a deplasat pentru deblocarea ușii unui apartament din Reşita de pe strada Gratz la numărul 7.
Un vecin a anunțat că pe casa scării se simte miros de fum și gaz. La fața locului au sosit două echipaje de pompieri, un echipaj al ambulanței precum și polițiștii și angajații EON şi Electrică.

După deblocarea ușii de către pompierii militari, s-a constat că într-o cameră ardea cu foc mocnit o canapea. Din nefericire, în casă a fost găsită căzută o femeie în vârsta de aproximativ 80 de ani. Femeia nu prezentă semne vitale, a fost găsită decedată, în holul locuinței. Ea era goală și prezenta arsuri la mâini și la un șold

Focul nu s-a extins în apartament. Cauză probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric. Bătrâna locuia singură, nu avea copii iar soțul îi decedase în urmă cu cateva luni.

Vecinii spun că bătrâna ,,se predase” unei familii și zilnic la ea veneau două tinere care îi purtau de grijă. Femeia era activă, își făcea singură cumpărături, dar în ultimele săptămâni nu a mai fost văzută pe afară.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

1 thought on “VIDEO O bătrână a murit duminică în casa în urma unui incendiu

  1. Sotul ei murise acum cateva luni in urma unui accident vascular cerebral care in tintuise la pat in spital, fiind paralizat…..Care vecin nu-l vazuse pe Tony de 20 de ani…se pare ca sufera de amnezie.

Comments are closed.