VIDEO Prima ediție a Târgului de prezentare a firmelor din regiune

Administratie

Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa a organizat prima ediție a Târgului de prezentare a firmelor din regiune. Astfel studenţii şi viitorii absolvenţi au putut interacţiona cu reprezentanţii firmelor şi totodată au putut afla ce se doreşte de la ei ca viitori angajaţi.
12 firme au răspuns invitaţiei Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa şi au participat la prima ediţie a Târgului de prezentare a firmelor din regiune. Manifestarea se desfăşoară astăzi şi mâine în intervalul orar 10.00 – 14.00, în foaierul din corpul A al universității.

Pentru ai atrage pe tineri, societăţile comerciale nu au venit doar cu prezentări, pliante sau broşuri, ci şi cu produsele pe care le fabrică şi pe care le comercializează.

Studenţii universităţii au trecut pe la standurile firmelor invitate, iar unii dintre ei se gândesc să îşi depună CV-urile pentru a se angaja încă din timpul studiilor pentru a acumula experienţă.

Mâine de la ora 11.00, sala multimedia „Constantin Gruescu” găzduiește conferința cu tema Inovarea – motorul dezvoltării firmelor, susținută de domnul dr. Nicolae Farbaş, preşedinte de onoare al Asociaţiei de Cercetare Multidisciplinară din zona de vest a României. De asemenea, tot mâine, de la ora 14:00, este prevăzută o întâlnire dintre studenți și reprezentanți ai departamentelor resurse umane din rândul firmelor participante, în cadrul unui Workshop cu tematica Ce presupune un interviu de angajare?

Comments

comments

Powered by Facebook Comments