Accident cu patru tir-uri și persoana încarcerată pe autostrada Arad- Timișoara VIDEO

IMG_0468Circulație blocată mai bine de două ore, miercuri după-masă, pe autostrada care leagă Aradul de Timișoara. Totul după ce patru mașini de mare tonaj s-au ciocnit în lanț din cauza unui șofer de TIR care nu a păstrat distranța regulamentară.
Accidentul s-a petrecut pe sensul de mers spre Timişoara, într-o zonă cu restricţii de viteză. Două dintre autotrenuri erau oprite în coloană, în spatele unei betoniere, când au fost lovite de un TIR al cărui șofer nu a mai putut opri la timp. Cele patru masini de mare tonaj s-au lovit violent iar conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost prins între volan și scaun.
Cele patru mașini de mare tonaj au blocat complet unul dintre sensurile de mers ale autostrăzii iar coada formată a depășit cinci kilometri.

Sute de persoane au fost nevoite să aștepte mai bine de două ore în coloană până când polițiștii și muncitorii de la drumuri au reușit să deblocheze traficul.
Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital însă medicii spun că starea lui este stabilă. Va trebui însă să plătească reparațiile pentru toate mașinile avariate.

Comentarii

comentarii