Accident la Castilio pe DN58 la 5 km de Resita VIDEO EXCLUSIV

Accident la Castilio pe DN58 la 5 km de Resita. Aseară, pe Calea Caransebeșului, la km 5, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea ușoara a două persoane, din care un copil de 9 ani.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că o femeie de 40 de ani, în timp ce efectua manevra de ieșire din parcarea de la Restaurantul Castilio cu autoturismul, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt auto ce se indrepta spre Resita, condus de un bărbat. In masina acestuia, se aflau o femeie si doi copii.

Cu tot efortul soferului de a evita impactul, cele doua masini s-au lovit. În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a două persoane. Un copil de 9 și și o femeie de 38 de ani, din a doua mașină, au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. In masina lovita, se aflau o femeie si fiica acesteia. Cele doua nu au pățit nimic.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii