Beat la volan si in zig-zag cu TIR-ul pe european 70

În data de 30.10.2016, Politia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin Apelul unic de urgenţă 112 de către un participant la trafic despre faptul că un ansamblu de vehicule TIR, înmatriculate în străinătate, circulă haotic pe DN6 din direcţia Orşova către Caransebeş.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Caransebeş, în urma primirii apelului, au efectuat verificări în trafic, ocazie cu care, în jurul orelor 14.03, pe DN6, în afara localităţii Armeniş, au oprit pentru control ansamblul de vehicule format dintr-un autotractor ce tracta o semiremorcă la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 45 ani, cetăţean străin.

S-a procedat la identificarea conducătorului auto. Întrucât persoana în cauza emana miros de alcool, au fost solicitaţi lucrători din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene care au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul testului fiind pozitiv, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comentarii

comentarii