Concursul Județean de Teatru ,,COPIII ÎN LUMEA TEATRULUI”

Școala Gimnazială Nr. 7 Reșița organizează, în data de 13 aprilie 2019, ediția a II-a a Concursului Județean de Teatru COPIII ÎN LUMEA TEATRULUI. Concursul se află în Calendarul Activităților Educative Județene 2019, avizat de Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, și creează elevilor talentați oportunitatea de a se evidenția, de a se manifesta, de a-și demonstra calitățile și aptitudinile artistice.

Pe scena amfiteatrului Școlii 7 Reșița sunt așteptate formații teatrale alcătuite din elevi ai ciclului primar și ai celui gimnazial, care să prezinte un fragment dintr-o operă din literatura română sau universală, fără ca momentul să depășească 15 minute. Juriul va aprecia, printre altele, talentul actoricesc al copiilor, armonizarea interpretării, originalitatea, ţinuta vestimentară, decorul, coloana sonoră.

Se vor acorda premiile I, II, III, mențiune, pe categorii de vârstă (clasa pregătitoare, clasele I, a II-a; clasele a III-a și a IV-a; clasele a V-a – a VIII-a – ciclul gimnazial); premiul special al juriului; premiul CEL MAI BUN ACTOR (ciclul primar, ciclul gimnazial); premiul CEA MAI BUNA ACTRIȚĂ (ciclul primar, ciclul gimnazial); premiul pentru CELE MAI BUNE COSTUME.

Concursul reprezintă activitatea finală a proiectului COPIII ÎN LUMEA TEATRULUI, coordonat de cadrele didactice Ileana Pomoja şi Cristina Ardeleanu, fiind susținut de actorul Dan Mirea, director artistic la Teatrul de Vest Reșița.

Înscrierea în concurs se face în perioada 11 martie – 6 aprilie 2019. Detalii privind concursul (formularul de înscriere, protocolul de parteneriat, regulamentul) se pot obține la adresa de e-mail cristia.ardeleanu@gmail.com

Comentarii

comentarii