Criminal descoperit după o lună și jumătate de polițiștii cărășeni

Dacă vă mai amintiți, în ziua de Sfântă Maria Mică, adică pe 8 septembrie, de la IJP Caraș Severin, venea următoarea informație:
,,În data de 07.09.2014, ora 01.34, poliţia a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat a fost împuşcat într-un lan de porumb situat între localităţile Valeapai şi Bărbosu (comuna Ramna).
La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, condusă de procurorul criminalist şi însoţită de medicul legist. Deasemenea la faţa locului a sosit şi o ambulanţă.
Din primele verificări, rezultă că persoana decedată G.C, în vârstă de 43 ani, este din localitatea Bărbosu şi prezintă şase orificii produse prin împuşcare, în zona umărului stâng şi a gâtului, care provin de la o armă de vânătoare.
Persoana decedată împreună cu concubina sa s-au deplasat cu un autoturism, în cursul nopţii, la un lan de porumb cu intenţia de a sustrage ştiuleţi de porumb pentru animale.
Concubina sa declară că la un moment dat s-a auzit un foc de armă., după care l-a găsit pe bărbat împuşcat”.
Polițiștii au intrat în alertă, crima era cu AN (autor necunoscut) așa că, a fost pornită o anchetă. Iar după o lună și jumătate, când probabil autorul credea că a scăpat, polițiștii au avut primul rzultat. Iată ce spune agentul principal Ancuța Cărbunaru despre succesul polițiștilor:
,,În cursul zilei de 16 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au identificat bărbatul bănuit că ar fi comis o infracţiune de ucidere din culpă la începutul lunii septembrie.
În noaptea de 6/7 septembrie a.c., Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat într-un lan de porumb situat între localităţile Valeapai şi Bărbosu.
Din verificările efectuate s-a stabilit că persoana decedată a fost un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitatea Bărbosu. La examinarea sumară a cadavrului au fost găsite şase orificii produse printr-un foc de armă în zona gâtului şi a umărului.
Persoana decedată împreună cu concubina sa, în cursul nopţii, s-au deplasat cu un autoturism pentru a sustrage ştiuleţi de porumb din lan.
Femeia a declarat că la un moment dat s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat decedat.
În cursul zilei de ieri, a fost identificat S.I., în vârstă de 37 ani, din localitatea Valeapai, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Caraş-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 17.10.2014, să fie prezentat Judecătoriei Reşiţa cu propunere de arestare preventivă”.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments