Decadența Mad Friday Englezii și-au băut mințile pe străzi

În Marea Britanie, vinerea dinaintea Crăciunui este cunoscută drept Mad Friday (vinerea nebună). În această zi sunt organizate cele mai multe petreceri corporatiste. Știut fiind apetitul britanicilor pentru excesul de alcool, rezutatul nu s-a lăsat nici în acest an așteptat.

Mad Friday (1)

Potrivit Daily Mail, efectivele forțelor de ordine au fost suplimentate, dezmățul din această zi nefaifiind de mult o surpriză. În mare, scena se repetă în fiecare an, doar protagoniștii din imaginile care fac înconjurul lumii se schimbă.

Cum în mai toată Marea Bitanie au curs râuri de băutură, iar pesoanele dispuse să își bea mințile sau să își înece amarul în alcool n-au fost puține, s-a făcut greu față situației.

Se știe deja că femeile beau cot la cot cu bărbații, ba de multe ori reușesc performanța să îi bage și sub masă pe reprezentanții sexului tare, cei care se dau în stambă, ori, după caz de-a berbeleacu pe străzi sunt destui, așa că atunci când se dă startul sărbătorilor de iarnă în Regatul Unit, fotografiile cu cei care se fac de râs, mai ales femei, devin viral pe intenet.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2881371/Mad-Friday-s-flow-Christmas-party-revellers-hit-towns-country-emergency-services-brace-busiest-drinking-nights-year.html#v-3954180337001

 

Comentarii

comentarii