Ecourile au prins viață la Moldova Nouă – Lansare de carte la Casa de cultură

Casa de Cultură Moldova Nouă vă invită duminică, 28 martie 2021, începând cu ora 16:00, la lansarea cărții „Ecourile au prins viață”, o antologie specială de versuri de la autori din Clisura Dunării, coordonată de Dorin Tismănariu.

Prin ajutorului grupului, antologia a fost dedicată Zilei Internaționale a Poeziei la Moldova Nouă și prezintă 170 de creații realizate în perioada 15 mai 2020 – 7 martie 2021, de 24 de autori, originari din Moldova Nouă, Moldova Veche, Coronini, Sichevița, Berzasca, Pojejena, Șușca, Baziaș și Câmpia, fie că s-au aflat la debut, fie că nu. Creațiile lor nu au mai fost prezentate în alte proiecte editoriale tipărite, astfel că acest nou proiect al Casei de Cultură Moldova Nouă. Mai adaugă o mărturie în timp a talentului de unitate, pe care am încercat să-l promovăm în diferite forme, în ultimii ani.

Au contribuit cu cel puțin o creație la această antologie Viviana Milivoievici, Alin Arghir, Maricica Miloievici, Elvis Cristian Reșinar, Aida Timar, Antonia Moraru, Mariana Pezzolo, Lidia Viorica Crăciun, Clari Făget, Amalia Neșici, Flavius Cârpean, Gherghina-Maria Putnic, Andreea Valentina Octavia Bolohan, Robert Pătăchia, Natanael Lungu, Ema Străin, Denis Piele, Andreea Alexandra Nagy, Ştefănia Hana, Adina Ştefănia Tomole, Larisa Țundrea, Natașa Mutașcu, Lia Ramona Sitaru și Mario Iliuță Cosmeci Zaica.

Antologia aduce în plus un cuvânt introductiv semnat de boșnegeanul Sorin Gîrjan, scriitor și membru al Uniunii Scriitorilor din România, Respectiv o prefață semnată de Dorin Tismănariu, coordonatorul acesteia.

Proiectul a fost realizat prin sprijinul financiar oferit de Primăria Orașului Moldova Nouă.

IMPORTANT! În contextul pandemiei de Coronavirus, spectatorii care și doresc să participe, vor avea obligativitatea de a purta mască de
Protecție pe toată durata evenimentului, de a-și dezinfecta mâinile la Intrare și de a respecta celelalte indicații organizatorice privind distanțarea de ceilalți participanți.

Intrarea este liberă.

Comentarii

comentarii