Eliminati toxinele prin baile pentru picioare

DESPRE

Centrul de Control al Bolilor a emis ideea, in anul 2016, cum ca 85% din toate bolile sunt cauzate de substante chimice si toxine. Ideea bailor pentru picioare este de a elimina din organism toate aceste substante daunatoare. In timp ce va relaxati, eliminati toxinele prin baile pentru picioare. Va prezint mai jos cateva solutii naturiste, care dau roade si care, in afara faptului ca va ajuta sa detoxifiati organismul, va vor oferi un plus de imunitate!
toxine picioare

Detox cu apa oxigenata

Aveti nevoie de:

– 2 cani peroxid de hidrogen (apa oxigenata);
– 1 lingurita de ghimbir uscat.

Umpleti cada/ligheanul cu apa calda sau fierbinte (conform preferintelor dumneavoastra). Adaugati apa oxigenata si pulberea de ghimbir si apoi inmuiati picioarele timp de jumatate de ora. Relaxati-va in timpul acesta. Puteti sa mai adaugati apa oxigenata, daca simtiti ca mai este nevoie.

Detox cu otet

Aveti nevoie de:

– 1 cana de otet din cidru de mere.

Umpleti un lighean cu apa fierbinte si adaugati otetul. Inmuiati-va picioarele timp de cel putin 20 de minute. Important este sa nu spalati picioarele dupa detox. Pur si simplu lasati-le sa se usuce.

Detox cu lamaie

Aveti nevoie de:

– 1 cana de suc de lamaie;
– 1 lingurita de ulei de masline;
– 1/4 cana de lapte.

Amestecati ingredientele in apa fierbinte si relaxati-va in timp ce mixtura va va elimina toxinele din organism. Laptele aduce un important aport de vitamine, in timp ce lamaia si uleiul de masline ofera o multime de antioxidanti si ofera un parfum placut. Aceasta combinatie este una puternica, dar linistitoare in acelasi timp.

Detox cu sare

Aveti nevoie de:

– 2 cani de sare Epsom.

Dizolvati 2 cani de sare Epsom in apa fierbinte si relaxati-va timp de 40 de minute. Acest simplu detox va relaxeaza si va detoxifiaza organismul.

Citeste si: Ritual de ingrijire a picioarelor in 10 pasi simpli

Baia de argila

Aveti nevoie de:
– 2 linguri de argila pulbere;
– 1/2 cana de sare Epsom;
– 1 lingurita de otet din cidru de mere;
– uleiuri esentiale (optional).

Puneti sarea in apa fierbinte si lasati-o deoparte. Amestecati argila cu otetul si adaugati putina apa daca mixtura devine prea groasa. Ungeti-va picioarele cu acest amestec si lasati-l, timp de 10 minute, sa se usuce. Odata ce este uscat, adaugati aproximativ 10 picaturi de ulei esential in apa cu sare si inmuiati-va picioarele, pana cand argila de dizolva. Clatiti si uscati.

 

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.