EXCLUSIV VIDEO Fetiță cu gâtul sfâșiat de câine – Clipe de groază la Doclin

O familie din Doclin a trecut și încă trece, poate prin cele mai grele momente ale vieții lor de până acum. O fetiță de 4 anișori a fost atacată de câinele familiei – un câine de rasă comună.
Totul s-a petrecut în câteva secunde. Fetița se juca cu un alt câine al casei, un cățelandru, moment în care a fost atacată fulgerător de câtre celălalt câine ce fusese dezlegat din lanț de către bunica fetei.

[youtube id=”jQSTf5yVGec”]

Cei din încăpere – mama fetei și bunica- au văzut cum într-o fracțiune de secundă, chipul fetei și tot pieptul, i s-a umplut de un val de sânge. Femeile au strigat îngrozite, dintr-o cameră alăturată a apărut tatăl fetei care văzând tragedia, a făcut ce a putut și i-a trecut prin minte încercând să oprească hemoragia masivă din gâtul fetei. Mama fetiței a sunat la salvare, de la Bocșa a plecat prima mașină care a ajuns la Doclin, a preluat fata și a pornit spre Reșița.

Între timp, de la Reșița a plecat o ambulanță de gradul zero care a ieșit la întâmpinare, echipajul medical a preluat fetița și a adus-o la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Reșița.

O echipă de medici a stabilizat fetița, a oprit hemoragia și a constatat că din fericire, carotida și alte vase mari de sânge erau neatinse de colții animalului. În schimb, câinele îi sfâșiase fetei mușchii gâtului din partea dreaptă. Medicii au urcat fetița în ambulanță și au trimis-o la Spitalul de copii din Timișoara unde există o secție specială de chirurgie infantilă.

Acesta este cel de al treilea caz de copil mușcat de câinii familiei în ultimii doi-trei ani în Caraș Severin. Un caz a fost la Oravița unde băiețelul a murit, un altul a fost cu o fetiță la Mehadia și cel de acum, de la Doclin.

Comentarii

comentarii