EXCLUSIV VIDEO Întâmplare tragică pe European 70 la Plugova

DSC00266Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost spulberat aseară pe carosabil pe când a încercat să traverseze drumul European 70 la ieşirea din comuna Plugova printr-un loc nepermis şi, probabil, fără să se asigure, în condiţiile unui trafic intens.

Din nefericire, o autoutilitară condusă de un şofer străin, care venea dinspre Caransebeş, l-a lovit cu partea din faţă. De parcă nu ar fi fost de ajuns, după ce a fost lovit, trupul bărbatului a fost târât şi rostogolit câteva zeci de metri pe carosabil. Impactul a fost nimicitor, pietonul ne-având mici o şansă să mai scape.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, dar şi în aceste condiţii şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă.
Ironia sorţii face ca familia bărbatului ucis în accident să fie lovită năprasnic de soartă: el se grăbea să ajungă într-o comună învecinată- Mehadia- fiindcă aflase de la rude că mama sa decedase de puţin timp.
Pentru locuitorii satelor străbătute de drumuri naţionale ori judeţene, pericolul de a fi implicaţi evenimente rutiere nefericite este cu mult mai mare decât în cazul localităţilor mai izolate. Fie din cauza şoferilor prea grăbiţi, fie din pricina neatenţiei pietonilor la traversarea drumului, astfel de accidente pot să apară oricând.
DN 6, este cunoscut de localnici drept „drumul morţii“, datorită numărului mare de accidente de circulaţie soldate cu decese.

Comentarii

comentarii