Guvernul a amânat depunerea Declarației 600 si încurcă și mai mult lucrurile

Guvernul a amânat data limită de depunere a Declarației 600, dar problema nu se rezolvă prin prelungirea termenului. Dimpotrivă, se încurcă și mai mult lucrurile. 

Românii cu venituri din activități independente (chirii, dividende sau activități agricole) au obligația să plătească până pe 25 martie o parte din contribuțiile pentru CAS și CASS. Dar,cum poate plăti cineva contribuțiile datorate pe 25 martie dacă declarația pe baza căreia acestea i se calculează se va depune până pe 15 aprilie? Și cum de nimeni din Guvern nu a observat contradicția?

Este timpul să facem Declarația 600 să zboare! Este important să ne facem vocea auzită, să cerem o soluție definitivă. Îi vom trimite ministrului Teodorovici declarația, dar nu prin intermediul funcționarilor de la ANAF, ci pe calea aerului.

Organizăm un flashmob! Dacă ești în București, ne întâlnim miercuri 7 februarie la ora 12 în fața Ministerului Finanțelor. Facem avioane de hârtie din declarația 600 și le lansăm spre sediul Ministerului. În cazul în care nu poți să ajungi la evenimentul din București, dă vestea mai departe! Dacă ne strângem mulți, nu vom putea fi ignorați de cei din minister și guvern.

Da, vin și eu


Cerem în continuare o soluție permanentă
 de clarificare a haosului creat de Declarația 600. Amânarea termenului de depunere nu face decât să prelungească o situație extrem de neplăcută pentru contribuabili și să adâncească confuzia privind fiscalitatea.

Intră pe Facebook și află mai multe detalii despre cum transformăm declarația 600 într-o flotă de avioane de hârtie. Confirmă-ți participarea și invită-ți prietenii pasionați de avioane de hârtie și revoltați de fiscalitatea haotică.

Rupe-ți o oră din program și hai cu noi să facem vânt formularului. Spre Minister, apoi spre coșul de gunoi.

Confirmă-ți participarea accesând butonul de mai jos. În cazul în care nu poți ajunge, este de mare ajutor dacă dai share la eveniment.

Particip și eu

 

P.S. Flash mob-ul  este unul din cele mai eficiente modalități de protest sau de a atrage atenția în mod creativ asupra unei probleme. Evenimentul acesta se bucură deja și de o atenție masivă din partea presei. Nu ne jucăm, punem accentul pe o situație alarmantă, dar o facem în mod creativ! Hai și tu miercuri la 12:00 la Ministerul de finanțe, Bulevardul Libertății 16, București.

 

echipa Declic

Comentarii

comentarii