Panica şi agitaţie la Băile Herculane – O langoșerie a luat foc

Pompierii militari din Băile Herculane au fost solicitaţi să intervină la stingerea unui incendiul izbucnit la o langoșerie din apropierea gării din oraşul staţiune.
Focul a izbucnit în interiorul bucătăriei din chioşc, acolo unde se afla fripteoza. În acel moment, la muncă se aflau doar două persoane. Unul dintre angajaţi a folosit nu mai puţin de cinci stingătoare cu praf şi bioxid de carbon,. dar focul s-a extins la pereţii construcţiei. În interior se afla şi o butelie cu gaz.

La faţa locului au sosit două echipaje de pompieri care în câteva minute au stins focul cu ajutorul unui jet puternic de apă. Pompierii militari vor stabili cauza care a produs incendiul. O posibilă cauza pare să fie un scurtcircuit electric la instalaţia de fript gogoşile. Au ars peste 20 de metri pătraţi din chioşc.

Localnicii spun că în această zonă în care există mai multe asemenea construcţii tip gogoşerie sau fastfood, au fost înregistrate mai multe incendii, aproape la două săptămâni ia foc câte ceva. Mai bine de jumătate dintre incendii au pornit de la instalaţiile electrice și de la depunerile de uleiuri şi grăsimi de pe hote sau pereţi.

Comentarii

comentarii