PNL + PSD + UNPR = Îngrămădeală la depunerea candidaturilor la BEJ VIDEO

Ioan Popa și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Reșiței din partea PNL cu ”emoțiile unei mirese și costum cu cravată de poză de buletin”. A fost declarația plină de umor a dânsului.
Șefii PNL Caraș-Severin și cei susținuți de partid în cursa electorală pentru administrația locală reșițeană, și-au făcut apariția la circumscripția electorală pentru a-și depune candidaturile.
Referindu-se la candidații pentru funcția de primar și funcțiile de consilieri locali din partea PNL, Valeria Schelean crede că partidul propune cea mai bună echipă pe care o are în prezent și că votul pe care oamenii îl vor da acestora la alegerile din 5 iunie, va fi un vot pentru o echipă de oameni competenți ce știu cu adevărat să facă administrație publică locală și care pot schimba în bine Reșița.

Alături de șefi ai PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela și Valeria Schelean prezenți la circumscripția electorală unde și-au depus candidaturile la Consiliul Judetean, s-a aflat și candidatul PNL pentru funcția de primar al Reșiței, Ioan Popa. Acesta nu s-a sfiit să declare că este emoționat, dar și încrezător: ”Mărturisesc că am emoții, mă simt ca o mireasă… Mă duc să depun candidatura cu încredere, încredere că vom câștiga și cu dorința de a deschide Reșița investitorilor, în primul rând”, a declarat Ioan Popa.

Pe de altă parte copreședintele PNL , Marcel Vela, a adăugat: ”cred că Reșița merită o șansă și suntem siguri că șansa aceasta se numește Nelu Popa. Reșița are potențial, are perspective și cred că împreună cu toate comunele, orașele și celălalt municipiu, Caransebeș, aleșii locali, care se vor confrunta în această campanie electorală, pot face un județ care să fie respectat în România, un județ care să fie reprezentativ, un județ care să poată dovedi că poate renaște din propria cenușă”.

La BEJ Caras Severin, a fost o adevărată inflație de candidați, un dute-vino cum numai înainte de alegeri vezi; au mai depus candidaturile trei Ioni de la PSD – Ion Mociolacă, Ioan Crina și Ion Spânu, dar și candidați din partea UNPR.

Comentarii

comentarii