Tragedie de Craciun la Rudaria – Un tanar de 18 ani si-a pus capat zilelor

Un tânăr de 18 ani din comuna Eftimnie Murgu din judeţul Caras Severin şi-a pus capăt zilelor. Trupul lui a fost găsit atârnând în ziua de Crăciun într-un lat în podul casei. Băiatul a terminat Liceul din Bozovici şi locuia împreună cu un frate şi un unchi.

Părinţii băiatului sunt plecaţi la muncă în străinătate. Comportamentul băiatului fost unul perfect normal. Unele surse spun ca de dimineaţă, Denis a mâncat cu fratele şi unchiul său, apoi a plecat la barul din centrul comunei unde s-a distrat la o un suc sau o bere cu prietenii şi sătenii si s-a jucat cateva minute la niste aparate de jocuri mecanice. Nimic din ce s-a petrecut acolo nu lăsa să se ghicească tragedia ce va urma.

Băiatul a plecat acasă în jurul prânzului, a vorbit cu fratele şi unchiul său, după care a dispărut în casă, Văzând că nu se mai aude nimic, că nu răspunde la chemările sale, unchiul lui Denis a plecat să-l caute prin casă.

Omul a intrat în toate încăperile, l-a strigat în grădină şi pe strada, dar nimic. În cele din urmă a urcat în podul casei unde a văzut grozăvia. Băiatul atârna de o sfoară şi nimic nu a mai putut să-l readucă la viaţă. Alte surse spun ca baiatul s-a trezit si a urcat direct in podul casei. Nici măcar nu și-ar fi luat ciorapii în picioare.

La faţa locului au venit poliţiştii şi un procuror de la Bozovici care au început cercetările. Nimeni nu-şi poate explica gestul lui Ionuţ Denis. In urma cu cateva zile, pe pagina sa de fb, Ionut a postat imagini tematice ce aratau bucuria apropierii Craciunului.

Băiatul nu a lăsat nici un bilet de adio. Acesta este cel de al doilea caz de suicid prin spanzurare in acest an la Rudaria. In luna iulie, o adolescenta de 16 ani din comuna Eftimie Murgu, a fost gasita spanzurata in podul casei parintesti. Tanara si-a pus capat zilelor din cauza dezamagirii provocate de faptul că parintii nu erau de acord cu relatia pe care o avea cu un barbat cu 10 ani mai mare decat ea. Familia este devastata dupa gestul extrem al adolescentei si spune ca nu s-ar fi asteptat niciodata ca fata va face asa ceva.

Inainte de a se spanzura, tanara i-a trimis un mesaj de adio iubitului ei, insa tanarul l-a vazut prea tarziu. Acesta a alertat familia si o echipa de medici a fost chemata de urgenta la fata locului, însă când s-a constatat decesul s-a stabilit ca acesta survenise de mai bine de doua ore

Comentarii

comentarii