Ucigasul din lanul de porumb de la Barbosu, a fost arestat

În cursul zilei de 16 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat bărbatul bănuit că ar fi comis o infracţiune de ucidere din culpă la începutul lunii septembrie.

În noaptea de 6/7 septembrie, Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat într-un lan de porumb situat între localităţile Valeapai şi Bărbosu.

Din verificările efectuate s-a stabilit că persoana decedată a fost un bărbat în vârstă de 43 ani, din localitatea Bărbosu. La examinarea sumară a cadavrului au fost găsite şase orificii produse printr-un foc de armă în zona gâtului şi a umărului.

Persoana decedată împreună cu concubina sa, în cursul nopţii, s-au deplasat cu un autoturism pentru a sustrage ştiuleţi de porumb din lan.

Femeia a declarat că la un moment dat s-a auzit un foc de armă, după care l-a găsit pe bărbat decedat.

A fost identificat S.I., în vârstă de 37 ani, din localitatea Valeapai, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Caraş-Severin şi ulterior judecătorul a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments