VIDEO Un autoturism s-a răsturnat cu roțile în sus la ieșirea din Câlnic

Un accident în care au fost implicate patru persoane a avut loc astă-noapte pe DN58B la ieşirea din cartierul Câlnic după stația de epurare. Cu toate că accidentul a fost deosebit de spectaculos – maşina cu rotile în sus, plonjări prin şanţuri şi altele- din fericire, cei patru ocupanţi ai autoturismului, tineri cu vârsta de maxim 25 de ani, au scăpat teferi, nevătămați.
Facem precizarea ca informaţiile sunt preliminarii şi pot suferii modificări în funcție de rezultatele pe care le va obține poliția în urma anchetei. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23 la ieşirea din Câlnic. Autoturismul cu numere ,,dă pă Franța” se îndrepta spre Reșița și la un moment dat, tânărul șofer a pierdut controlul volanului, a intrat în şanţul de pe marginea drumului – șanț de peste un metru adâncime, de acolo a ajuns pe câmp de unde s-a rostogolit ajungând din nou pe șosea, numai că de data aceasta cu roțile în sus.

La fața locului a sosit un echipaj de la poliția rutieră și un polițist de la ,,cercetări criminale”. Culmea este că la sosirea polițiștilor, de la locul accidentului lipsea tocmai….șoferul care, cică, ar fi plecat acasă să aducă actele mașinii și permisul său de circulație. E, se mai întâmplă, le uitase omul acasă. Numai că ,,George nu mai vine” – vorba poetului. Polițiștii și-au făcut treaba, au măsurat, au fotografiat, au analizat și până la terminarea culegerii de probe, șoferul nu a apărut. Mai mult ca sigur că omul foarte conștiincios – s-a prezentat direct la sediul Poliției, nu-i așa?

În orice caz, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili cum s-a produs accidentul, cine se afla la volan, dacă șoferul are permis, dacă mașina nu este furată, dacă avea drept de circulaţie pe drumurile publice, dacă cei patru locuiau în Măgura sau în capătul Câlnicului?!. Cert este că circulația a fost îngreunată în zonă mai bine de o oră, autovehiculele circulând dirijate de către polițiști pe un singur fir.

Comentarii

comentarii