VIDEO Bilanţ tragic pe şoselele Banatului de Munte: 3 morţi şi 2 răniţi in ajun de Craciun

Bilanţ tragic pe şoselele Banatului de munte. Trei evenimente rutiere au avut loc in ajun de CRaciun si s-au soldat cu trei morţi.

Un prim accident rutier a avut loc sâmbătă dimineaţa pe DN 6, în apropierea localităţii Slatina Timiş, între un tir şi un autoturism. La faţa locului au intervenit echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Caransebeş, Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean. Accidentul s-a soldat cu o victimă care a fost transportată la spital.
Un alt eveniment rutier a avut loc pe raza localităţii Plugova, când şoferul unui autoturism a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a reuşit să oprească maşina înanite de a provoca un accident.

Tot sâmbătă ora 21.00 poliția a fost sesizată că pe DN 68, la ieșirea din localitatea Iaz către Obreja a avut loc un accident rutier cu urmări grave. Conform oamenilor legii „În timp ce un bărbat de 20 de ani din localitatea Marga conducea un autoturism din direcția Oțelu Roșu spre Caransebeș, într-o curbă periculoasă la stânga nu adaptează viteza de deplasare, în condiții de carosabil umed, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, care circula dinspre Caransebeș, acesta fiind lovit din spate și de un al treilea autoturism, ce circula din aceeași direcție. În urma accidentului au decedat două persoane, ambele aflate în autoturismul care a pătruns pe contrasens, un tânăr de 23 de ani și unul de 18 ani, cu domiciliul în Caransebeș. Conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens a fost rănit grav și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipiului Caransebeș și ulterior la Timișoara”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.

În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii