VIDEO De la bal, la spital! Bătaie cu parii în fața clubului la Reșița

Ce fac, sau mai corect – iată cum se distrează unii tineri reșițeni după o seară de club!?
Răspuns: după dans și bal, urmează mersul la spital. ȘI acum vorbim ,,pe bune” fiindcă exact așa s-a întâmplat în urmă cu ceva timp în fața unui club din cartierul Reșițean Lunca Bârzavei.

[youtube id=”0XWdFNtn6w8″]

După ce au petrecut toate seara în club, între doi tineri a izbucnit un scandal. Se pare că tinerii aveau ceva de împărțit de mai mult timp și acum au găsit momentul să-și deconteze problemele.

Cert este că la un moment dat, un bărbat l-ar fi amenințat pe un altul cu un cuțit, numai că lucrurile au luat o altă turnură: bărbatul agresat împreună cu un amic, au pus mâna pe doi pari și l-au bătut pe agresor ,,ca pe fasole” .

Balamucul s-a terminat la Urgențe și la poliție. Adică, de la bal, s-a ajuns la spital. Polițiștii au intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere și de aici, a mai fost un pas până ce protagoniștii scandalului au fost identificați iar pe numele lor s-au deschis dosare de cercetare penală pentru agresiune, tulburarea liniștii publice, atac cu armă albă și instigare la violență.

Comentarii

comentarii

8 comentarii la „VIDEO De la bal, la spital! Bătaie cu parii în fața clubului la Reșița

 • 18 mai 2015 la 4:18
  Permalink

  Resita peste vreo 2 ani o sa ajunga vestul salbatic  in resita politia ii acopera si ii protéjeaza pe smekeri vai de orasu nostru

 • 12 mai 2015 la 19:04
  Permalink

  Zii sã moarã mă-ta că așa este.

 • 11 mai 2015 la 21:17
  Permalink

  nu se va face nimica…..daca unu trece pe rosu il ia si il duce la sectie si il bat mar dar smecherii astia nu vor patii nimica ca au cunostinte in politie……asa e la noi……ala slab o musca si ala smecher e in frunte…..asa a fost si va fii tot timpul…..vai si amar de ea romanie si de politie….politia=golani imbracati pe banii nostrii si salarii pe banii nostrii………….

 • 11 mai 2015 la 15:04
  Permalink

  Sa vedem ce face poliția de data asta… pt ca or fost cazuri cand sa dat un pumn. ..si direct mandat de 29 de zile. .astia sunt pericol public deci.. trebuie arestați. .. fara discuți. .si  in video se vede masina de unde scoate pari. asta se cheamă Premeditare !! așteaptăm  sa vedem ce face poliția! 

 • 11 mai 2015 la 14:08
  Permalink

  nu avem voie, sunt dosare in cercetare penala, beneficiaza de prezumtia de newvionovatie pana la judecare si sentinta

  editor

 • 9 mai 2015 la 22:35
  Permalink

  Care-s astia dati si voi niste nume sa stie lumea de cine sa se fereasca  :(…vai-s-amar de oras bosketar…

 • 9 mai 2015 la 17:26
  Permalink

  la primu dacă era singur îi intra paru în fund 2 oameni puteau dacă sunt asa pregătiți sa facă fata cu mâinile goale. ..

Comentariile sunt închise.