Adoptati stilul de viata al frantuzoaicelor daca vreti sa slabiti 

Sănatate

DESPRE

Rar veti vedea frantuzoaice grase. Nici macar odata cu trecerea anilor nu acumuleaza grasime si acesta este un motiv intemeiat sa le pastreze forma fizica si psihica si sa para cu 10-15 ani mai tinere decat sunt in realitate. Inspirati-va din stilul de viata al frantuzoaicelor; nu-l putem copia intocmai, dar il putem ajusta in multe privinte conform conditiilor de la noi.

Dimineata, frantuzoaicele nu beau decat cafea, nu servesc micul dejun, din doua motive: nu le place sa inceapa ziua in bucatarie si prefera sa plece devreme la serviciu pentru a merge pe jos (bineinteles, daca nu au de facut navete foarte lungi, dar si atunci merg pe jos cateva statii). Se zice ca zilnic trebuie sa facem 10.000 de pasi pentru a ne mentine musculatura tonifiata si pentru a impiedica depunerea de calorii. Ele, probabil cunosc aceasta regula si o si respecta.

Pauza de pranz o petrec in micile bistrouri renumite in Franta. Pranzul nu se compune din carne cu legume, ci din legume cu putina carne, de pui slaba, uneori si cu o felie de paine prajita.

Nu consuma dulciuri, consuma in schimb fructe, preferabil fructe proaspete de sezon.

Seara consuma de regula o supa, francezii nu cineaza, ei supeaza. Uneori piure de legume cu putina carne.

Multe dintre ele au jurnale, unde isi noteaza daca intr-o zi depasesc numarul de calorii, urmand sa scada aportul in zilele urmatoare.

Retete de detoxifiere si slabire

Petrecerile lor sunt total diferite de ale noastre, nu se intalnesc sa manance, se intalnesc la un pahar de vin si la distractie cu dans si lungi conversatii.

Ai putea crede ca sunt zgarcite, cand este vorba de cheltuielile pentru mancare, dar asa sunt obisnuite, se simt bine asa si asta chiar se vede in felul in care arata.

Sursa: http://www.curademiere.ro/vreti-sa-slabiti-adoptati-stilul-de-viata-al-frantuzoaicelor/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+CuraDeMiere+%28Cura+de+Miere+-+Revista+online+de+bun+gust%29

Comments

comments

Powered by Facebook Comments