Nu am gătit de mult paste făinoase – Fusilli cu ton si sos de rosii

fusli cu tonIngrediente

Nu stiu cum sunteti voi
dar eu una ador pastele. Si tonul. Pur si simplu imi place pestele atat de mult
incat pana acum am gatit multe retete cu el: bruschete din acelea foarte delicioase pe care le poti servi la micul dejun sau invitatilor
pizza
salate si cate si mai cate.
Si pentru ca in ultima perioada m-a cuprins febra pastelor
am zis de ce nu sa avem azi in meniu paste cu ton. Suna bine
nu? Ei bine
am lasat poftele sa decida si asa am ajuns la un minunat meniu pe care l-am servit una-doua.
Iata de ce aveti nevoie pentru aceasta reteta delicioasa si rapida: 2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui
putina sare pentru sos si fierberea pastelor
2-3 lingurite cu bulion
1 conserva cu ton (tonul bucati este calitativ)
200 si ceva de grame de paste fusilli.

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert. In acest timp se pregateste sosul.
Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incinga.
Se adauga bulionul.
Se amesteca. Dupa care se adauga si tonul. Iar se amesteca. Daca intre timp s-au fiert pastele, se ia vasul de pe foc si se scurg pastele de apa.
Se asaza pastele pe un platou sau o farfurie intinsa si sa adauga sosul cu ton peste ele.
Pofta buna!

Comentarii

comentarii