VIDEO Accident carambol cu 4 masini pe B-dul Muncii la Kaufland in Resita

Actualitate

Un accident mai puţin obișnuit a avut loc astă noapte în jurul orelor 22 în apropierea sensului giratoriu de lângă Kaufland de pe B-dul Muncii. Un autoturism – se pare că BMW – condus de un tânăr – se pare că în stare de ebrietate, a făcut câteva viraje în sensul giratoriu după care a pătruns pe B-dul Muncii spre Intim. La câţiva metri de trecerea de pietoni, şoferul a pierdut controlul volanului şi a luat la rând patru autoturisme parcate pe marginea drumului, sensul spre Gara de Nord.

În urma impactului, 4 mașini au fost avariate – cea care a produs accidentul şi altele 3 parcate. Din fericire nu sunt persoane rănite. Doi tineri au avut mare noroc fiindcă se aflau chiar pe trecerea de pietoni în momentul în care bolidul a venit către ei.

La faţa locului a sosit un echipaj al poliţiştilor de la ,,rutieră” și o platformă care a luat maşina care a provocat accidentul. Culmea este că totul nu a durat mai mult decât 30 – 40 de minute. Pe surse am aflat că la volan s-ar fi aflat un amic al proprietarului mașinii căruia acesta i-o împrumutase ca să facă ,,vreo două ture”.

Acestea sunt informaţii preliminarii obţinute la faţa locului şi care pot suferi modificări în funcţie de declaraţii şi mersul cercetărilor poliţiei.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments