VIDEO Accident carambol cu 4 masini pe B-dul Muncii la Kaufland in Resita

90 Viewed 0 respond

Un accident mai puţin obișnuit a avut loc astă noapte în jurul orelor 22 în apropierea sensului giratoriu de lângă Kaufland de pe B-dul Muncii. Un autoturism – se pare că BMW – condus de un tânăr – se pare că în stare de ebrietate, a făcut câteva viraje în sensul giratoriu după care a pătruns pe B-dul Muncii spre Intim. La câţiva metri de trecerea de pietoni, şoferul a pierdut controlul volanului şi a luat la rând patru autoturisme parcate pe marginea drumului, sensul spre Gara de Nord.

În urma impactului, 4 mașini au fost avariate – cea care a produs accidentul şi altele 3 parcate. Din fericire nu sunt persoane rănite. Doi tineri au avut mare noroc fiindcă se aflau chiar pe trecerea de pietoni în momentul în care bolidul a venit către ei.

La faţa locului a sosit un echipaj al poliţiştilor de la ,,rutieră” și o platformă care a luat maşina care a provocat accidentul. Culmea este că totul nu a durat mai mult decât 30 – 40 de minute. Pe surse am aflat că la volan s-ar fi aflat un amic al proprietarului mașinii căruia acesta i-o împrumutase ca să facă ,,vreo două ture”.

Acestea sunt informaţii preliminarii obţinute la faţa locului şi care pot suferi modificări în funcţie de declaraţii şi mersul cercetărilor poliţiei.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Don't miss the stories follow Info-CS and let's be smart!
Filed in
Related posts
No Responses to “VIDEO Accident carambol cu 4 masini pe B-dul Muncii la Kaufland in Resita”
 1. Anonim
  # 14 ianuarie 2018 at 12:07

  Plina Resita de viteji

 2. Paraschiv Alexandra Iarina
  # 12 ianuarie 2018 at 11:16

  In primul și in primul rand , nu era nimeni beat pentru că s a făcut testul , in al doilea rând proprietarul mașinii a fost șoferul care a condus  , iar în al treilea rând nu era nimeni pe drum toți s-au adunat ca și oile după ce a venit politia . Și spun asta sigur pentru că eu am fost în mașină în dreapta. Iar că sa nu o mai lungim atât mașinile parcate nu aveau ce căuta acolo pentru că nu era parcare , viteza nu a avut , după ce a ieșit din sens a accelerat puțin și a prins nisip sub roti și a fugit mașina, iar daca mașinile parcate acolo „regulamentar” nu erau, nu s-ar fi întâmplat nimic pentru că putea să redreseze mașina . Așa că dacă nu aveți habar de ce s a întâmplat , stați pe pacea voastră și vedeți -va de viață voastră !  Nimeni nu e perfect și la oricine se putea intampla asta ! 

  • Anonim
   # 13 ianuarie 2018 at 20:13

   A derapat din cauza ca a mers prea încet!

Leave a Reply