ATENTIUNE! Se opreste apa la Caransebes

Utilitare

La Caransebes, la solicitarea SC IRIDEX GROUP CONSTRUCT SRL și a SC Livio Dario SRL, subcontractanți ai SC Hidroconstrucția SA, se va sista furnizarea apei potabile în data de 09 Mai 2017, între orele 09 si 17.

Zonele afectate sunt:

1. Strada Splai Sebeș zona case și zona blocuri, SPIR Caransebeș, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș – pentru lucrări de cuplare a noii rețele de apă la rețeaua Municipiului.
2. Lunca Grofului- zona case și Gara CFR Balta Sărată – pentru lucări de cuplare a coloanei de hidranți.

Lucrările ce se vor efectua sunt cuprinse în Contractul de lucrări CS-CL-07 “ Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare”.

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia vă rugăm să contactați SC Aquacaraș SA – Exploatarea Caransebeș la numărul de telefon 0255-516321 urmând ca personalul din societatea noastră să intervină în cel mai scurt timp posibil.

Mulţumim cetăţenilor din zonele afectate pentru înţelegere.

Conducerea
SC AQUACARAS SA

Comments

comments

Powered by Facebook Comments