Ciorba din carne de porc cu ardei umpluti

193 Viewed Comentariile sunt închise pentru Ciorba din carne de porc cu ardei umpluti

O reţetă foarte simplă şi tocmai de aceea foarte gustoasă. Reţetă de azi este simplă, conţine legume, carne şi……ardei umpluți şi se servește cu zeama în care au fiert şi cu smântână dacă vreţi. Este de fapt un fel de ciorbă de perișoare înlocuite cu ardei umpluţi.

Avem nevoie de coasta de porc şi câteva cartilagii afumate – în funcţie de preferinţe – cam 1 kg cu totul.

Ardei gras verde pentru umplut – cam 2-3 de persoana fiindcă trebuie să fie cât mai mici
Carne de porc măcinata – cam 1 kg – ne trebuie la ardei
4 cepe sănătoase – sau 2 f mari – le tocam solzisori
radacinoase – morcov, ţelina, pătrunjel, păstârnac- tocate cubulete
1 ardei gras tocat cubulete
roşii tocate – tot cubulete
pasta de roşii
pasta de ardei
o cană de orez – cam 100 g ( nu uitaţi că-şi modifica de 4 ori volumul)
1 ou
sare, piper – eu am pus şi vegeta şi un praf de boia de ardei dulce
frunze tocate de patrunjel, telina si leustean

Am pus carnea la fiert în apă cu sare şi spumăm. Când este fiartă pe jumătate, punem zarzavatul – rădacinoase tocate, plus un ardei tocat mărunt. Între timp preparăm umplutura pentru ardei cu care îi şi umplem. Am pus carnea, pasta de ardei şi de roşii, ceapă tocată, orezul înmuiat în apă călduţă, sare, piper şi concentrat de supa sau vegeta. Mai pun frunze de ţelina şi de pătrunjel. Dacă vreţi – puteţi oune un ou crud ca să lege compoziţia. Cel mai bine se frământa cu mâna. Umplem ardeii.

Potrivim ciorba de gust cu sare şi piper, apoi adaugam puţină pasta de roşii şi ardeii, câte 2-3 la o porţie. Lăsăm să fiarbă la foc mic, apoi adaugam frunze de pătrunjel, ţelina şi leuştean. Mai dăm 2 -3 clocote şi servim la masă.


Poftă bună!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Don't miss the stories follow Info-CS and let's be smart!
Filed in
Related posts
Comments are closed