Noi investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa VIDEO

Monden

Investiţiile continuă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa. Unitatea spitalicească urmeză să achiziţioneze o serie de aparate pe mai multe secţii. De asemenea se doreşte extinderea Unităţii de primiri urgenţe.

În ciuda datoriilor pe care le are, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa investeşte în aparatura pentru a oferi servicii de calitate pacienţilor. Secţiile de ginecologie, medicină legală, anatomo-patologie şi ortopedie vor primi o serie de noi aparate care vor fi achiziţionate cu ajutorul Consiliului judeţean Caraş-Severin.

De asemenea pentru mâine este programată o şedinţă a Consiliului Judeţean în care se doreşte aprobarea indicatorilor tehnico-economici, a sustenabilității și a contribuției Consiliul Județean Caraș-Severin la finanțarea proiectului ”Extinderea/dotarea infrastructurii UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa”„Cu ajutorul Consiliului Județean vom achiziționa o masă de ortopedie și 5 mese de ginecologie iar în viitorul apropiat avem în vedere achiziționarea gaz-cromatografului și congelatorului profesional pentru Secția de Medicină Legală, hota cu exhaustare pentru anatomia patologică și a unui electrocauter chirugical pentru ortopedie și a unei etuve de sterilizare”, a declarat Cristina Bacer, managerul SJU Reşiţa

Comments

comments

Powered by Facebook Comments