Diverse

Barbatul care si-a incendiat mama la Caransebes, este acuzat de omor

Bărbatul din Caransebeș care și-a incendiat în luna februarie mama cu benzină a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și tulburarea liniștii publice, precizează Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Cumplita faptă s-a petrecut pe data de 15 februarie, când locuitorii unui imobil din Caransebeș au aflat șocați, că vecinul lor Gheorghe Claudiu Adam, și-a incendiat propria mamă, în urma unui scandal avut cu aceasta.

Femeia a decedat după o săptămână la spitalul din Timișoara. „În data de 15 februarie 2018, în jurul orelor 14:00 pe fondul unei nemulțumiri legate de rătăcirea unor documente, între inculpat și mama sa are loc o ceartă în interiorul apartamentului, moment în care inculpatul se hotărăște să se răzbune și să-și incendieze mama și astfel se deplasează la o stație peco de unde achiziționează 960 ml benzină pe care o introduce de la pompa de alimentare într-o sticlă de plastic pe care o avea asupra sa, revine în apartament şi cu ajutorul benzinei inculpatul îşi incendiază mama pe scara blocului, victima decedând urmare incendierii în data de 23.02.2018. Imediat după producerea evenimentului la locul faptei s-au strâns circa 40 de persoane, evenimentul producând o tulburare a liniştii publice”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

foto arhiva

Comentarii

comentarii