Portugalia cauta 300 de ,,zmeurari” romani platiti cu 600 euro brut pe luna

Utilitare

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin anunta organizarea unei selectii pentru ocuparea unui numar de 300 de locuri de munca vacante in Portugalia: 280 culegatori zmeura si 20 sefi de echipa. Selectia va avea loc in perioada 25-26.01.2017, in municipiul Targoviste, judetul Dambovita.

Durata contractului este de aproximativ 3 luni (pentru culegatori zmeura) si aproximativ 3-6 luni (pentru sefi de echipa), cu posibilitate de integrare permanenta in cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Data estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2017.

Pentru aceste posturi sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei sau in munca în sere.
Beneficiile acordate de catre angajator sunt: asigurarea cazarii contra cost – 1 euro/zi, oferirea platii în avans a drumului pana in Portugalia, urmand a fi dedusa din primele salarii, precum si asigurarea calatoriei inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei.

Salariul de baza pentru culegatori zmeura (saptamana de lucru 40 ora, 5 zile lucratoare) oferit este de 618,33 euro/brut/luna, salariul pentru culegatori zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare) este de 718,33 euro/brut/luna. Salariul pentru sefi de echipa: minim 691.71 euro/brut/luna – maxim 1227 euro/brut/luna.

In ceea ce priveste cunoasterea limbilor straine, constituie avantaj limba engleza/ spaniola – cunostinte de baza , dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul in judetul Caras-Severin, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin, cu sediul in Resita, str. Traian Lalescu nr 17 sau la tel: 0255/212160, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate. Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente:

– Copie CI/BI;
– CV EUROPASS in lb romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este data de 20.01.2017.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments