VIDEO Două cățelușe de numai o lună si mamica lor caută stăpâni inimoși

UPDATE Cele doua cateluse – puii – au fost adoptate de oameni cu suflet din Resita. A mai ramas doar mamica lor care este foarte cuminte, educata si un bun caine de paza. In cazul in care misca ceva la usa, este prima care da semnalul. Nu este pretentioasa la mancare si se cere singura ,,afara” pentru nevoile fiziologice.
Blanca și Bella sunt două ghemotoace de blană care au avut șansa să fie salvate de frigul iernii de către o familie inimoasă din Reșița, dar care, din păcate, nu le poate păstra.
Povestea începe undeva cu peste o lună în urmă când o cățelușă de talie mică, s-a refugiat în scara unui bloc. Bietul animal probabil abandonat, a căutat un adăpost unde a adus pe lume cinci suflete. Mai exact, cățelușa a căutat un loc mai ferit și a fătat 5 puișori. Cu toate că scara respectivă are aproape 100 de locuințe, nimeni nu a băgat în seamă cățelușa cu cei 5 puișori. Și totuși, în gerul năprasnic din acele zile, s-a găsit un suflet de om care a luat în grijă să cele 6 suflete abandonate în iarna şi în frig, cățelușa și puii ei.

Tania Ştrec i-a luat în casa sa, deși locuiește în două camere de cămin, i-a îngrijit și le-a oferit dragostea ei de OM de atunci și până în prezent. Le-a amenajat culcuș cald, i-a îmbăiat, i-a deparazitat și le-a acordat toată atenția. Cățelușa și puii ei au ajuns din iad în rai. Tania a reușit să găsească părinți adoptivi (stăpâni) pentru trei cățeluși și a mai rămas cu încă doi și mama lor. Cu toate că-i iubește din toată inima și cu sinceritate, din păcate, femeia pleacă la muncă în Austria și nu are cui să lase cățelușii și mama lor. A reușit să dea spre adopție 3 dintre cățeluși, dar a mai rămas cu două cățelușe pe care nu o lasă sufletul să le abandoneze, nici măcar în scara blocului unde a amenajat pentru mama căsuță din lemn.

”Am vrea să le dăm spre adopție, măcar pe ele două. Îmi doresc să le dau la cineva care are grijă de ele. Nu pot să-i scot în scară. Mă doare sufletul! Eventual mama lor mai rămâne în scară, că are cușca ei, este mare, dar pentru ele îmi doresc să găsesc stăpân care să le iubească. Aș suferii cumplit dacă s-ar întâmpla ceva rău cățelușilor. Mă doare sufletul după ei, trebuie să facem ceva pentru ei. Sunt suflete nevinovate. I-am ajutat, le-am oferit condiții normale și nu vreau ca acum să ajungă din nou în frig, în stradă printre mașini sau poate în lațul hingherilor. Sunt suflete nevinovate” spune Tania Ştrec cu ochii în lacrimi.

”Chiar vreau să găsesc pe cineva care să țină la ei, că așa să-și bată joc nu accept, i-aș lua cu mine în Austria, dacă ar fi posibil. Dacă te încurci cu un animal trebuie să ai și niște responsabilități. Exact ca și cu copiii. Mămica lor este o cățelușă foarte cuminte și o mamă devotată. Este binecrescută, nu face mizerie în casă, se cere la ușă și iese afară unde aşi face nevoile fiziologice, apoi vine singură la ușă. Asta denotă că a fost abandonată, am auzit că i-ar fi murit stăpânul și rudele acestuia au abandonat-o. Ne dorim stăpâni responsabili pentru ele”, a mai spus Tania Ştrec.

Femeia face apel la toți iubitorii de animale să le adopte și speră că va găsi stăpâni buni și va putea pleca liniștită la muncă în străinătate, fericită că Bella și Blanca sunt la loc sigur.

Pe doamna Tania Ştrec o puteţi găsi la numărul de telefon 0753 658 575. Ca sa-i putem ajuta, distribuiti materialul pe fb.

Comentarii

comentarii