VIDEO Grav accident cu doi tineri urmariti de politie la Bocsa

Actualitate

În noaptea de 01.07.2016, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa au observat, pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, un autoturism înmatriculat în străinătate, care se deplasa cu viteză din direcţia Reşiţa spre Timişoara. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar la intersecţia str. Iosif Renoiu cu str. Dognecea, conducătorul autoturismului nu adaptează viteza, schimbă direcţia de mers spre stânga, pierde controlul autoturismului şi intră în coliziune frontală cu un imobil.

Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 38 ani, din Bocşa, care nu posedă permis de conducere.

Atât conducătorul auto cât şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, apoi la un spital din municipiul Timişoara, pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.


IPJ C-S

Comments

comments

Powered by Facebook Comments