VIDEO LA LAPUSNICUL – MARE, PROIECTUL PENTRU APA A ADUS DOAR LAUDE PRIMARULUI, SI MAI PUŢIN BINE COMUNITĂŢII

Alimentarea cu apă din comuna Lapusnicul-Mare, a fost făcută printr-un proiect guvernamental şi a costat 46 miliarde lei vechi. Se pare că de acest proiect de mare laudă a primarului, cu toate că vorbim de apă, se pare că se alege praful. Și asta la nici 4 ani de când au fost terminate lucrarile.

În imaginile de mai jos, se poate observa cum lucrarea care a costat o ăruță de bani, se duce dracului sau pe apa sâmbetei, tot câte un pic, câte-un strop. Aproape zilnic, conducta cedează, capetele de hidrant curg și picură, iar cișmelele stradale sunt toate defecte. Exemplul cel mai elocvent este în fața dispensarului veterinar, chiar la intrarea in comună, unde de mai bine de doi ani, ţeava de la coloana de apa curge, inundând atât intrarea în dispensar cât şi grădina unui consătean. Doctorul vterinar, a fost şi a anunţat la Primărie faptul că țeava este spartă şi că intrarea din fata dispensarului este inaccesibilă din pricina aceasta, dar nimeni din primărie nu a avut vreo reacţie.

Pe video se vede cum în mijlocul satului conducta este spartă iar apa curge cu presiune si a săpat o groapă de nici cu căruţa nu mai poţi trece pe acolo. Acest proiect de mare laudă a edilului se pare că i-a adus laude doar lui. Fiindcă săteni s-au ales cu mari bătăi de cap. Mai ales cei afectați direct de această problemă. Fiecare a căutat o metodă de a îndepărta apa de pe terenul lui, dar în final, s-au ales cu curți și grădini inundate.


Adi Neagu

Comentarii

comentarii