Cea mai rapidă metodă de a avea drob pe masa de Paști fără prea mult efort VIDEO

Pentru a veni în întâmpinarea si ajutorul gospodinelor, S.C. Mona Lisa din Reșița a trecut la fabricarea drobului, dar în mod tradiţional, ca acasă. Chiar dacă se produc cantități în sistem industrial – fiindcă cererea este foarte mare – tocmai gustului delicios, tradiţia şi reţeta sunt respectate cu stricteţe: de la fierberea ingredientelor drobului şi până la frământat şi coacere, totul se face manual. Mai puțin tocatul. Totul în cele mai stricte reguli de igienă şi curăţenie.   

Şi fiindcă sunt foarte mulţi români care nu mănâncă drobul din carne de miel sau oaie, Mona Lisa prepară drobul din carne de porc. Acesta este la fel de gustos şi mai ales, este agreat de toată lumea fiindcă conţine elementul principal al drobului: ierburile aromatice şi verdeţurile de primăvară: ceapa verde, cimbru, usturoi, pătrunjel şi……secretul bucătarului alături de dragostea de a face un lucru bun.

InfoCs vă oferă în exclusivitate o filmare despre modul în care se prepară drobul de Paşti şi mai ales, vă oferă şi o idee despre cum puteţi aranja rapid un platou rece.

 

Comentarii

comentarii