VIDEO ”E primăvară! Hai afară!” – în Centrul Civic

Cultural

Atmosfera de sărbătoare s-a resimțit în Reșița chiar dacă după cele 2 zile libere de Paști toată lumea s-a întors la muncă. În Parcul Tricolorului și în Centrul Civic, distracția și joaca au cuprins deopotrivă pe cei mari și cei mici.

În Centrul Civic copiii s-au bucurat de prezența îndrăgitelor personaje Disney, Mickey și Minnie Mouse, venite să anime și să dezmorțească puțin locul. Sub îndemnul ”E Primăvară! Hai afară!”, Primăria Reșița în colaborare cu Teatrul de Vest, Centrul pentru Tineret „ Mansarda”, Centrul de Voluntariat Reşiţa şi Asociaţia Umanitară „Oameni cu Suflet” și-au propus să aducă reșițenii afară pentru a se bucura de primăvară prin joc, muzică, voie bună și numeroase surprize, spre încântarea celor mai mici locuitori.

Deși față de Parcul Tricolorului, numărul participanților la acțiunea din Centrul Civic a fost mai redus, mămici, tătici, bunici, au intrat în jocul copiilor și s-au destins alături de ei participând la momentele oferite de actorii Teatrului de Vest din Reșița.

Chiar dacă multe mămici au spus că au aflat din întâmplare de eveniment, s-au bucurat că odraslele lor au avut câteva momente speciale în această zi de 18 aprilie, specificând că în partea de sus a orașului nu există locuri atractive pentru cei mici, și în afară de o plimbare cu role sau biciclete, copiii nu prea au alte mijloace de a-și petrece în mod distractiv timpul liber afară. Așa că, părinții și bunici au recunoscut că astfel de momente sunt binevenite pentru odraslele lor pline de energie.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments